Her kalecinin farklı bir oynama şekli vardır, farklı bir hareket şekli vardır, ancak o anda yüzde 100 gerekli bir hareket değildir  » dedi.

  • blog

Her kalecinin farklı bir oynama şekli vardır, farklı bir hareket şekli vardır, ancak o anda yüzde 100 gerekli bir hareket değildir  » dedi.

hisse

Liverpool’un ilk golünü 1892’de Jock Smith attı ve Jota, Terry McDermott, Michael Owen ve John Aldridge’i içeren etkileyici bir tarih yapımcıları listesine katıldı.

McDermott, Charity Shield’de 1980’de West Ham’a karşı 6,00. golü attı ve bu Reds’e 1-0 galibiyet vermek için yeterliydi.

Aldridge, kulübün 7.000’inci golünü 1989’da Tottenham’a karşı 2-1 galibiyetle atarken, Owen 2000’de Southampton ile 3-3 berabere kaldı. 

John Aldridge (solda), 1989’da Tottenham’a karşı 2-1 galibiyetle Kızılların 7.000. golünü attı.

Michael Owen, 2000 yılında Southampton ile 3-3 berabere kaldıkları maçta Liverpool’un 8.000’inci golünü attı.

On yıl sonra, Sotirios Kyrgiakos 9.000. golü attı, ancak skor çizgisi Blackpool tarafından 2-1 mağlubiyetle geldiği için daha az unutulmazdı.  

Anfield kariyeri boyunca beş gol atan eski Liverpool savunucusu Jamie Carragher, 10.000’e ulaşan kulüpte oynadığı rolü oynadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Ancak Carragher, sahanın yanlış ucunda gol atmasıyla da tanınıyordu ve eski takım arkadaşı Dietmar Hamann şaka yollu bir şekilde, savunma oyuncusu kendi kalesine sekiz gol attığı için kendi gollerinin toplam sayıya sayılıp sayılmadığını sordu.

Jamie Carragher, toplamda beş gol attı, ancak çoğu zaman yanlış tarafta ağladı

&# 128287;, Reds tarihindeki 0⃣0⃣0⃣. Gol, &# 128079; ⚽️

– Liverpool FC (@LFC)

Jota, Jurgen Klopp için dönüm noktası olan golü attığı için gurur duyduğunu söyledi, ancak ekibine kararlı bir Midtjylland tarafına karşı önemli bir üç noktaya yardım etmekten daha mutlu olduğu konusunda ısrar etti. 

Maçtan sonra BT Sport’a konuşan Jota, ‘Bu bir başlangıç. Açıkçası gol atmaktan ve takımın kazanmasına yardımcı olmaktan mutluyum.

Bu hedefi başarmak her zaman iyi bir şey ama bugünkü zaferden daha çok memnunum.

‘İyi bir deplasman galibiyetinden sonra, puan eklemeye devam etmek önemlidir ve biz işimizi yaptık. Üç puanı alıyoruz, bu en önemlisi ve şimdi bir sonraki oyun için [olmamız gerekiyor]. ‘

LIVERPOOL’UN KARA HEDEFLERİ

– Jock Smith, 3 Eylül 1892 – Liverpool 8-0 Higher Walton (Lancashire Ligi)

– Bobby Robinson, 24 Kasım 1906 – Liverpool 5-2 Aston Villa (Birinci Lig)

– Harry Chambers, 25 Aralık 1925 – Liverpool 6-3 Newcastle United (Birinci Lig)

– Jack Balmer, 15 Ekim 1938 – Liverpool 3-0 Aston Villa (Birinci Lig)

– Jimmy Melia, 8 Kasım 1958 – Liverpool 3-0 Leyton Orient (İkinci Lig)

– Ian St John, 3 Eylül 1969 – Watford 1-2 Liverpool (Lig Kupası)

– Terry McDermott, 9 Ağustos 1980 – Liverpool 1-0 West Ham United (Charity Shield)

– John Aldridge, 26 Mart 1989 – Tottenham Hotspur 1-2 Liverpool (Birinci Lig)

– Michael Owen, 26 Ağustos 2000 – Southampton 3-3 Liverpool (Premier Lig)

1xbet.com giriş

– Sotirios Kyrgiakos, 3 Ekim 2010 – Liverpool 1-2 Blackpool (Premier Lig)

– Diogo Jota, 27 Ekim 2020 – Liverpool 2-0 FC Midtjylland (Şampiyonlar Ligi)

 

adverts.addToArray ({""poz"":""mpu_factbox""})

hisse "

Yeni çocuk Edouard Mendy, Cumartesi günü Ashley Barnes’ın Blues’daki çatışmasına ilişkin aceleci bir meydan okuma nedeniyle cezasız kaldıktan sonra sosyal medya spekülasyonlarla doldu.

Bu yazın başlarında Rennes’den katılan kaleci, açılışta golü atan golcü Barnes ile karşılaşmak için yarıştıktan sonra cezalandırılmadı.

Forvet, topu çubuğun üzerine yükseltti ancak 28 yaşındaki oyuncu, Jordan Pickford’un korkunç mücadelesiyle karşılaştırmalar yapan bir mücadelede takırdadı.

Taraftarlar, Ashley Barnes’a meydan okuduğu için Edouard Mendy’yi cezalandırmama kararını eleştirdi

Chelsea’nin yeni çocuğu, Cumartesi günü golü tamamlarken Burnley forvetiyle çarpıştı.

hisse

Hollandalı savunma oyuncusu, bu ayın başlarında Merseyside derbisinde Everton kalecisinin kötü bir mücadelesinin ardından dizinden ameliyat olması gerektiğinden ciddi ön çapraz bağ hasarı yaşadı. 

Ve taraftarlar, Mendy’nin meydan okuma için neden cezalandırılmadığını sorguladı ve birçoğu, Pickford’dan gelen kötü mücadeleyi Fransız’ın cezalandırılması için bir neden olarak gösteriyor.

@Jorgalbertz, ‘Mendy, sadece Pickforded Barnes ama iyi olduğu için hiçbir inceleme yapılmıyor’ dedi. « Sahanın başka bir yerinde, ya da kaleci değil, bu fauldür. »

Döküntü mücadelesi, Virgil van Dijk’teki Jordan Pickford’unkiyle karşılaştırıldı

Liverpool yıldızı, Everton yıldızı tarafından faul yapıldıktan sonra kampanyanın büyük çoğunluğu için dışarıda

Burnley hayranı @thesliz, « Papa, Fraser’ı şutundan sonra düşürdüğünde Newcastle’da nasıl bir ceza kabul ederiz, ancak Mendy şutundan sonra Barnes’ı takırdar ve hiçbir şey verilmez? »

@ l3ahpar, ‘VAR’ın bunu bir kalem tbh olarak vermemesine şaşırdım … Mendy onu topun ardından da olsa dışarı çıkardı’ ‘dedi. 

@Bodenknights, « Barnes, Lowton diyagonalinden Mendy’nin üzerinden topu kaldırdı ve Mendy tarafından takırdatıldı » diyor. « Gol atmalı, ama Fraser’ın Newcastle’da neden kalem aldığını ve Barnes’ın almadığını anlamaya çalışıyorum? » 

Eski Chelsea yıldızı ve BT Sport uzmanı Joe Cole, taraftarların Turf Moor’a katılması durumunda ev sahiplerine bir ceza verilebileceğini söyledi.

Mendy onu klipsliyor ve siz düşünüyorsunuz, dışarı çıktı, dedi. Belki de dolu bir evde bu bir ceza. Birinden altı, diğer düzine. Burnley’nin bakış açısından, belki de dolu bir stadyumda hakem bunu veriyor. ‘

Taraftarlar faullere tepki gösterdi, bazıları bunu Van Dijk’teki Pickford’un meydan okumasıyla karşılaştırdı.

Liverpool takım arkadaşları Adrian ve Georginio Wijnaldum, İngiltere’yi 1 No’lu mücadelede savunamayacaklarında ısrar eden Anfield yıldızları arasındaydı ve ikincisi ‘aptal’ olarak nitelendirdi.

Liverpool kalecisi Alisson, kalecinin mücadele ederken farklı tekniklere sahip olabileceğini kabul ederken, Pickford’un meydan okumasının ‘gereksiz bir an’ olduğunda ısrar etti.  

Sky Sports’a, ‘Her kalecinin farklı bir oynama şekli, farklı bir hareket yolu vardır, ancak o anda yüzde 100 gerekli bir hareket değil’ dedi.

Ama bir duruma girdiğimde aklımda ne olduğunu düşünerek durumu bitirmeye gidiyorum çünkü çok yumuşak gidersem rakibin gol atabileceğini biliyorum.

Herkesin topa gitmek için kendi yolu vardır. Bu [Pickford’un] tarzına katılmıyorum, herkes bunu görebilir ama evet bu sadece gereksiz bir an ve hareketti. ‘

Burnley taraftarları, kararı Newcastle maçında kendilerine verilen bir kararla karşılaştırdı

Liverpool patronu Klopp da Pickford ile meydan okumayı reddetti.  

‘Birkaç gün önce bir futbol maçında olmaması gereken bir şey oldu’ dedi.

Her iki zorluğu da kabul etmek zordu. Bizim için zor çünkü Virgil bizim oğlumuz. Genellikle oyuncular topla oynamaya çalışırlar, ancak bu iki zorlukta değil.

Son dört yılda fair play masasının lideriydik. Bunun için hiçbir şey alamıyoruz, bu insanların şaka yaptığı bir şey. Her iki masada da oradaydık. Bu tür zorluklar olmadan futbol oynayabilirsiniz. ‘ 

Bu sırada Ancelotti, kalecisine sadık bir savunma yaptı. 

Açık olmak gerekirse, Virgil van Dijk’in sakatlığından dolayı gerçekten üzgünüz. Her birimiz onun yakında ve iyi bir şekilde iyileşmesini umuyoruz, ‘dedi Ancelotti. Jordan Pickford ile şu temas vardı: yanlış bir temas oldu ama Premier Lig’in çok hızlı olması, biraz sonra varmak o kadar da zor değil.

‘Olabilir. Biraz geç geldi ama niyeti topu yakalamaya çalışmaktı. Virgil van Dijk’e zarar vermek değildi. Önceden meditasyon yapıldığını söylemek ve bu ve bana göre çok fazla. Virgil van Dijk bunu biliyor. Bu futbol ve ne yazık ki yaralanabilirsin.

Jordan gerçekten üzgün ve gerçekten hayal kırıklığına uğramış Van Dijk yaralandı, ancak önceden meditasyon yapıldığını söylemek aptalcaydı, adil değil. Güçlü bir temastı – belki yanlış yazılmış – ama bazen futbolda bu olabilir. ‘ 

hisse "

Kapalı perdelerin arkasında futbol. 2020’nin çılgınlığının ortasında bile havlıyor.

Middlesbrough taraftarı Chris Hunter, « Sadece kapıyı açıp takımınızı sahada tekrar görmek istiyorsunuz, » diyor.

52 yaşındaki oyuncu, Riverside Stadyumu’ndaki kurumsal bir kutuda. 100 metreden daha az uzaklıkta – karartılmış pencerelerin ötesinde – Boro, kalan saniyelerle Nottingham Ormanı 1-0’ı yeniyor.

Middlesbrough hayranları, Nottingham Forest maçını izlemek için Riverside’daki salonlarda toplandı

Neil Warnock’un tarafı, tribünlerden aşağı yuvarlanan içten bir cesaretle nasıl yapabilirdi. Bunun yerine, Chris ve diğerleri bir televizyon ekranında kükrüyor. Boro bekle. Şampiyonada beşinci sıradalar.

« Harika bir gün oldu » diyor. Ve bunu giydiği için kulübe kredi verin. Ama aynı değil. Girişten birkaç metre uzağa park ettim. Bunun harika olduğunu düşünebilirsiniz ama iki millik bir yürüyüşü, bir kalabalığın parçası olmayı, stadyumun göründüğünü görmeyi özlüyorum. Soğuk ayakta oturmayı, bağırmayı ve çığlık atmayı, bir fark yarattığını hissetmeyi özledim. ‘

Şimdilik, yine de, bu – ya da – olabildiğince iyi. Warnock, Boris Johnson ikinci kez kapatıldığını açıkladığında ve bunun gibi günlerde düdük çaldığında tam zamanlı olarak konukseverlik salonlarında hayranlarla konuşmayı çoktan bitirmemişti.

Kulüp tarafından Cumartesi günü tüm bunların saçmalığını yaşamaya davet edildi, Hükümetin taraftarların stadyumlara girmesine izin vermeyi reddetmesi, salonlarda toplanabilecekleri ve saha görüş alanı engellendiği sürece TV’de izleyebilecekleri anlamına geliyor.

Hükümet, taraftarların maçları izlemek için stadyumlara girmesine izin vermeyi hala reddediyor

Boro yöneticisi Neil Warnock, tam günden sonra konukseverlik salonlarında hayranlarla konuştu

Ancak şiddetli yağmurda yere vardığınızda, büyük ekranın önündeki rahat koltuğunuzda üç çeşit yemek, birkaç bira ve masa servisi beklentisi, kuşkusuz, baştan çıkarıcı bir şeydir. Ve eğer bu deplasman maçından gelen ışın dönüşse, bir Cumartesi öğleden sonra geçirmek için kesinlikle iyi bir yol olurdu.

Kulübün reklam müdürü Lee Fryett, « Bu sinir bozucu » diyor. Bu seçeneğe sahip olmak harika, ancak hayranların sahaya geri dönmesini istiyoruz. Eylül ayında Bournemouth’a karşı test etkinliğinde bunu güvenle yapabileceğimizi kanıtladık. Yani bu en iyi ikinci ama ilgi inanılmaz. Altı kat fazla satabilirdik. Stadyuma gelmenin insanlar için ne kadar önemli olduğunu küçümseyemezsiniz, dinseldir. ‘

Bir süitte bir evlenme teklifi var ve Warnock, maçtan sonra tebriklerini sunmak için geliyor, ayrılmadan önce: ‘Umarım hepiniz ödediniz.’

Çünkü kapatma devam ederken, bu hayati bir gelir akışıdır. Ama aynı zamanda bundan daha fazlası hakkında – destekçilerle bir bağı sürdürmekle ilgili. Eski Boro yıldızları John Hendrie ve Jim Platt, öğleden sonra odalarında çalışıyor. Kaleci Platt, son Nobby Stiles’in takım arkadaşıydı – bir dakikalık alkışları var – ve tüm takımın ellerinde ve dizlerinde soyunma odasında başlama vuruşundan önce orta saha oyuncusunun kontakt lensini araması hakkında bir hikaye anlatıyor. .  

Bu oyun başladığında salonun sesi kapatılır. Biranın sesi azaldıkça hacim artar. Warnock, 14 dakika kala Marvin Johnson’ın yerine geçer. Hala golsüz.

Destekçiler büyük ekranın önünde rahat koltuklarda bira ve masa servisinin tadını çıkardı

Bir hayranı ‘Ah adam, Johnson değil’ diye bağırıyor. Dört dakika içinde kazanan gol olduğunu kanıtlayan golü attı. Aynı muhalif ses « Her zaman iyi bir oyuncu olduğunu söyledi » diyor.

Ancak salonun tamamı ayaklarının üzerinde. Sosyal açıdan mesafeli bu dünyada nadir bir beraberlik anı gibi geliyor.

Öndeki iki kardeş, masalarını neredeyse On Yeşil Şişe haraçına çevirdi ve kutlamalar sırasında boşlar neredeyse devrildi. Rahatlatıcı bir manzara.

Tam zamanlı düdük, başka bir onay patlamasıyla karşılandı. Ve bir tur içki daha. Ne yazık ki, Boris yakında son siparişleri verecek. Ne zamana kadar kim bilir?

Şimdilik, o zaman, perdenin arkasından kanepenin arkasına.

"

Jordan Pickford’u sezonu hemen hemen sona erdiren pervasız meydan okuma için eleştiren en son grup oldu.

Hollandalı defans oyuncusu, bu ayın başlarında Merseyside derbisinde kalecinin zayıf bir mücadelesinin ardından dizinden ameliyat olması gerektiğinden ciddi ön çapraz bağ hasarı yaşadı.

Liverpool takım arkadaşları Adrian ve Georginio Wijnaldum, İngiltere’yi 1 No’lu mücadelede savunamayacaklarında ısrar eden Anfield yıldızları arasındaydı ve ikincisi ‘aptal’ olarak nitelendirdi.

Alisson, Jordan Pickford’u Virgil van Dijk’le mücadelesi nedeniyle eleştiren en son Liverpool yıldızı.

Van Dijk, meydan okuma onu ön çapraz bağ hasarı bıraktıktan sonra ameliyat gerektirdi

hisse

Şimdi, Brezilyalı Alisson, kalecinin mücadele ederken farklı tekniklere sahip olabileceğini kabul ederken, Pickford’un meydan okumasının ‘gereksiz bir an’ olduğunda ısrar ettiğini itiraf etti. 

‘Her kalecinin farklı bir oynama şekli vardır, farklı bir hareket şekli vardır, ancak o anda yüzde 100 gerekli bir hareket değildir’ dedi.

Ama bir duruma girdiğimde aklımda ne olduğunu düşünerek durumu bitirmeye gidiyorum çünkü çok yumuşak gidersem rakibin gol atabileceğini biliyorum.

Herkesin topa gitmek için kendi yolu vardır. Bu [Pickford’un] tarzına katılmıyorum, herkes bunu görebilir ama evet bu sadece gereksiz bir an ve hareketti. ‘

Kaleci Adrian, mücadelenin pervasız doğası için Pickford’u savunmakta zorlandı.

Georginio Wijnaldum ayrıca zorlu bir değerlendirmede meydan okumayı ‘aptal’ olarak nitelendirdi

Hollandalı uluslararası Wijnaldum, bu ayın başlarında yaptığı değerlendirmede çok daha sert davrandı ve ekledi: ‘Pickford’un içeri girme şekli bence tamamen aptalcaydı.

Virgil’i sakatlamak istediğine inanmıyorum ama mücadeleyi yapma şekli, mücadeleden sonra ne olduğunu umursamadı. Everton’a karşı oyunlarda çok oldu.

Bence onlara karşı oynadığımız oyunlarda çok ileri gidiyorlar. Bunun bir derbi olduğunu biliyorum ve bazen zirveye çıkıyor ama çok fazlaydı. Bunun gibi tek mücadele bu değildi. Thiago’deki Richarlison da kötü biriydi. Beni en çok rahatsız eden şey bu.

Futbolda kazalar her zaman olabilir. Şanssız olabilirsiniz ve birisine zarar verebilirsiniz, ancak onların bunu yapma şekli tamamen kabul edilemezdi. Cezalandırılmadıklarında işleri daha da zorlaştırıyor, bu durumda Pickford. ‘

Şimdi Alisson fikrini ekledi ve Pickford’un « gereksiz » bir anla mücadele ettiğini düşünüyor

Pickford ile aynı pozisyonda oynamasına rağmen, 33 yaşındaki Liverpool kaleci Adrian, Everton mevkidaşı için geçerli bir bahane bulamadığını itiraf etti.

Reds, Sky Sports’a ‘Virgil’in vücudunun çok kötü bir pozisyonunda çok kötü bir meydan okumaydı’ dedi.

‘Geç olmuştu. Hiçbir oyuncunun bu tür bir meydan okuma yapmasına izin verilmez.

‘Ben bir kaleciyim ve her zaman kalecileri savunurum, ancak bu durumda böyle bir topa gidiyorum … Bilmiyorum.

Liverpool kızdırıldı Pickford, VAR David Coote tarafından cezalandırılmadı

Bu durumda bu adil değil çünkü o pozisyonda topu bloke etmek için fazla şansı yok, sırf diğer oyuncuya zarar vermek için. ‘

Liverpool, maç 2-2 berabere bittikten sonra Goodison Park’tan sadece bir puanla ayrıldı ve Henderson’ın duraklama süresi galibi tartışmalı bir ofsayt çağrısı nedeniyle elendi.