Anthony Davis, ücretsiz ajansa girme sözleşmesinin son yılını almayı reddetti.

Anthony Davis, ücretsiz ajansa girme sözleşmesinin son yılını almayı reddetti.

2009-14 arasında ESPNLosAngeles.com için Lakers ve NBA, ESPN.com için 2014-18 arasında Cavaliers ve 2005-09 arasında NBA.com için NBA’de yer aldı. Twitter’da takip edin LOS ANGELES – Hazır ya da değil, savunan şampiyon Los Angeles Lakers, bir aydan kısa bir süre içinde sezon öncesi maçlarda oynayacak. Bu, LA’nın yakında 36 yaşındaki süperstarı LeBron James’in Orlando, Florida’daki NBA balonunda bir unvanla 17. sezonu yeni bitmiş gibi göründüğü 18. sezonuna hazırlanacağı anlamına geliyor. Lakers’ın basketbol operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı ve genel müdürü Rob Pelinka, hızlı dönüşün James gibi bir gazi için tüm organizasyonun yönetmesi gereken bir zorluk yaratacağına inanıyor."Pelinka Perşembe günü muhabirlerle yaptığı video konferans görüşmesinde, bunun sezon boyunca dengeleyici bir eylem olacağını söyledi. "Şampiyonluk ile sezonun başlangıcı arasında son derece kısa bir işten çıkarma olduğunu ve LeBron için neyin en iyisi olduğunu, sağlığı için neyin en iyi olduğunu, takımın sağlığı, lig için en iyisinin ne olduğunu ve baştan sona bu kadar dikkatli ve düşünceli bir yürüyüşün olduğunu kabul ederek yıl."Editörün Seçtiği Kaynaklar: AD, daha büyük bir anlaşmayı gözlüyor, seçeneği reddediyor James, geçen sezon ESPN’e sürekli olarak yük yönetimi kullanımını reddetti, "Canım yanarsa oynamam. … değilse, oynuyorum." Bu hafta Instagram hesabına, sağ elinde kramponları tutarken bir çim sahaya yaklaştığını gösteren bir video yayınladı. "Hadi çalışalım!! Geri döndüğünde, Lakers’ın 71 normal sezon maçının 67’sinde yer aldı ve ondan 10 yaş küçük olan Milwaukee Bucks’tan Giannis Antetokounmpo’nun MVP oylamasında ikinci oldu."LeBron ile ilgili en güzel şey, vücudunu ve birlikte çalıştığı insanlardan oluşan ekibi nasıl hazırladığı konusunda çok metodik ve bilimsel olması, diye devam etti Pelinka. "Play-off’lardaki performansını en üst düzeye çıkarmak ve bir şampiyonluk kazanmak için onunla gerçekten güçlü bir ortaklığımız oldu. Ve bunun her zaman dengeleyici bir hareket olduğunu düşünüyorum.

NBA ve oyuncuların birliği ile ilgili en güzel şey, oyuncular için en iyi olanı yapma ve onları sakatlanacak pozisyonlara koymadığımızdan emin olma konusunda aynı ortaklık merceğine sahip olduklarını düşünüyorum."Pelinka için, oyun kurucu Dennis Schroder’i satın almak için Oklahoma City Thunder ile bir takas düzenleyen Pelinka için yoğun bir hafta oldu ve Los Angeles’a draftta 28. sırada (Washington’dan Jaden McDaniels) ve Danny Green’e mal oldu. Pelinka, Cuma günü ücretsiz ajansın kurulmasını beklediği için kadronun geri kalanını da izliyor. Buna hazırlık olarak, Lakers Perşembe günü, yedek gardiyan Quinn Cook’tan feragat ettiklerini ve 3 milyon dolarlık kontratını serbest bıraktıklarını duyurdu. % 46.9 şut (3’ten% 38.5), 4 asist ve 3.6 ribaund ile 18.9 sayı ortalamaları yakaladığı sezon."Pelinka, Dennis’in diğer takımlara karşı oynamaktan nefret ettiği bir oyuncu ama takım arkadaşları onunla oynamayı çok seviyor çünkü o tür iğrenç bir kararlılığa sahip ve bu gerçekten bizim nasıl oynadığımızın ve kazandığımızın merkezinde yer alıyor. "Yani gerçekten buna mükemmel bir şekilde katılıyor.

Ve sonra sanırım bize hücum olarak başka bir elit oyun kurucu veriyor, hem pick-and-roll durumunda topta hem de golcü olarak top dışında."Tesadüfen, Rajon Rondo – Schroder’ın, emektar oyun kurucu serbest oyuncudan ayrılması durumunda sigortalı olarak getirilen oyuncu – geçen sezon bir Lakers-Thunder maçında onunla anlaşarak Rondo’ya 35.000 dolar para cezası verdi. Ve franchise ile geçmişi burada bitmiyor. Los Angeles, Oklahoma City’yi Schroder merkezli ticaret görüşmelerine dahil etti ve bu da 2019’da son ticaret tarihine kadar gitti."Pelinka, onun sadece bu son takas tarihinde değil, onu agresif bir şekilde takip etmeden önce takip ettiğimiz bir oyuncu olduğunu söyledi. "İşlemi tamamlamak ve onu Lakers’a götürmek tatmin edici. Bir şampiyonluğu kazandığınızda gönül rahatlığı içine düşmek ve sadece ‘Hey, geri dönelim’ demek çok kolay. Ama aynı zamanda, düşünme okulumun her zaman olduğunu düşünüyorum, ‘Hadi daha da iyi olabileceğimiz yollar bulalım. Her sezon daha iyi olalım."Daha iyi olmanın bir parçası, şampiyona takımından hangi oyuncuların ilerlemeye devam edeceğine karar vermek olacak.

Anthony Davis, ücretsiz ajansa girme sözleşmesinin son yılını almayı reddetti. Kaynakların ESPN’e söylediğine göre Lakers, Davis’e çeşitli sözleşme seçenekleri sunacak ve onu en rahat hissetmesini sağlayacak teklifi seçmeye davet edecek.James, Alex Caruso, Talen Horton-Tucker ve Kyle Kuzma gibi sözleşmeli; ancak, Kuzma uzatma hakkına sahiptir."Eski ajan Pelinka, doğru zaman geldiğinde oturup onlarla konuşacağız dedi. "Ama Kuz’u seçmekten gurur duyuyoruz. Bir oyuncu olarak büyümesinden inanılmaz derecede gurur duyuyoruz.

Sanırım balonda kanatta ve 4’te oynama yeteneğini gösterdi – yani bazı 3 ve bazı 4 – ve Danny Green gibi bir savunma oyuncusu ve kanat oyuncusu kaybettiğinizde, bence Kyle, Ona adım atması ve bu kanat rolünün bir kısmını oynaması için ona güvenin. Ama bunu yapacak çok yönlülüğe sahip. Bu yüzden bizim için harika, harika bir oyuncu oldu ve önümüzdeki sezon da büyümeye devam edeceğini umuyorum."JaVale McGee ve Avery Bradley gelecek sezon takımda kalmak için oyuncu seçeneklerini kullansa bile, bu hala doldurulacak çok yer bırakıyor."Pelinka, yaklaşımımızın agresif olacağını söyledi. "Sanırım mücadele etmeyi veya mücadele edecek konumda olmayı uman bir avuç takım var. Sadece arkanıza yaslanıp, pozisyonda olanların kadrolarını veya takımlarını daha iyi hale getirmelerini beklemeyeceğiz.

Bu yüzden agresif kalmalıyız. Sanırım kazanma tehlikesi kayıtsızlık ve yapmayacağım – bunun burada sürünmesine izin vermeyeceğiz.https://gamblingprofessors.com/tr/ Takımımızı geliştirmeye çalışacağız ve Koç [Frank] Vogel ile ekibini savunmak için mümkün olan en iyi konuma getireceğiz." 7 Mart 2017Dave McMenamin ESPN Personel Yazarı CloseLakers ve ESPN NBA muhabiri. 2009-14 arasında ESPNLosAngeles.com için Lakers ve NBA, ESPN.com için 2014-18 arasında Cavaliers ve 2005-09 arasında NBA.com için NBA’de yer aldı. INDEPENDENCE, Ohio – J.R.

Bir lig kaynağı ESPN’e verdiği demeçte, Cleveland Cavaliers’ın Miami’ye 120-92 yenilmesinin ardından birkaç Heat oyuncusunun oynadığı bir tartışmadaki rolü nedeniyle NBA’den herhangi bir disiplin cezası almayacağını söyledi.Editor’dan PicksRiley: LeBron Heat’ten ayrıldı. Bir Cavs kaynağı ESPN’e verdiği demeçte, ‘en şok edici’ Dahası, ekip tarafından Smith’e karşı herhangi bir ceza uygulanmayacak. Smith, Miami gardiyanları Rodney McGruder ve Dion Waiters ile bir maça girdi ve Smith, McGruder tarafından Channing Frye’a geç bir smaç attığında, McGruder Frye’ı arkaya iterek noktaladı. Çok sayıda kaynak ESPN’e yaptığı açıklamada, sağ elinin başparmağına yapılan ameliyatın Pazartesi günü elinin değerlendirileceğini söyledi. Smith, Cumartesi günü gardiyan Rodney McGruder ve diğer Heat oyuncularıyla sohbet etti.

 Steve Mitchell / ABD BUGÜN Spor Kaynaklar, tam bir dönüş için izin verilse bile, Pazartesi günü Cavs’ın Miami ile rövanş maçında forma giymeyeceğini söyledi. Bununla birlikte, değerlendirmede bulunan herhangi bir aksaklık dışında, Smith’in dönüşü çok yakın. ESPN’den Cassidy Hubbarth’a geçen hafta Atlanta Hawks’a karşı oynamaya çalıştığını söyledi, ancak sonuç alınamadı.

Cleveland koçu Tyronn Lue, Hawks maçından önce kendisine sorulduğunda Smith’in zaman çizelgesini 10-14 gün içinde geri dönmesini sağladı. Offseason’da Cleveland ile dört yıllık 57 milyon dolarlık uzatma imzalayan Smith, yüzde 33,7 ile ortalama 8,6 puan alıyor. Bu sezon oynanan 21 maçta şut, 2.1 ribaund ve 1.2 top çalma. 6 Mart 2017 ESPN.com haber hizmetleri Miami Heat başkanı Pat Riley, son röportajında ​​Dikey’e LeBron James’in 2013-14 sezonundan sonra Miami’den ayrılıp Cleveland’a dönme kararının "en şok edici" takımdaki görev süresi boyunca olan şey."Buraya geldiğimden beri aynı sahibimiz, aynı başkan, iki koç, aynı destek ekibimiz var. Riley, Vertical’e, bizim için çalışan bir grup adamımız olduğunu söyledi. "Oyuncular gelir ve gider, harika oyuncular.

LeBron ayrıldığında, bu benim için en şok edici şeydi – doğru ya da yanlış olduğunu söylememek – ve franchise için en şok edici şeydi."Ama kültürümüz aynı. İyi ve kötü yıllarınız var, ancak değişemeyen şey işleri yapma biçiminizdir."Heat, bu sezon takımlar arasındaki üçüncü karşılaşmada Pazartesi günü Cavaliers’ı ziyaret etti. Heat, Miami’de Cumartesi gecesi Cavs’ı mağlup etti, ancak James ve diğer Cleveland yıldızı Kyrie Irving dinlenmek için oyundan çıkarıldı. İlişkili Press MIAMI – Miami Heat pivotu Hassan Whiteside dizinde bir kemik çürüğü var ve Indiana Pacers’a karşı takımın iç saha açışını kaçıracak. Heat, altı maçlık bir çiftliğin açılışından bir gün önce Cuma günü duyuruyu yaptı. Miami’nin Çarşamba günü Orlando’da 26 sayı ve 22 ribauntla bitirdiği sezon açılış mağlubiyetinde sakatlandı. Heat için yaralanmalar şimdiden artıyor. Küçük forvet Rodney McGruder bu hafta başlarında bacağındaki stres kırığı nedeniyle ameliyat oldu ve süresiz olarak dışarıda.

Ve atıcı gard Dion Waiters, sezonunu bir yıl önce erken bitiren bir sakatlık olan ayak bileği burkulmalarıyla hala uğraşıyor.İleriye dönük olarak Whiteside, günlük olarak listelenecek. 2 Ekim 2017 ESPN.com Miami Heat, 2017 ön sezonunun ilk maçını Pazar günü Atlanta Hawks’a karşı oynadı ve baş antrenör Erik Spoelstra, Rodney McGruder ile küçük forvetle başladı. Normal sezon bittiğinde McGruder o noktaya sahip olacak mı?"Spoelstra, The Palm Beach Post’a yaptığı açıklamada kendini bizimle kanıtladı. "Onu Sioux Falls’ta bir şampiyonluk kazanmamıza yardım eden [ve] rotasyonumuza giren ve geçen yıl bizim için çok sayıda maça başlayan ondan tanıdıkça, o bir kazanan oldu."Justise Winslow’un küçük bir forvetle başlaması bekleniyor, ancak Spoelstra, üçüncü sınıf NBA tecrübesini erkenden ileriye doğru kaydırdı ve bu sezonda çok fazla zaman alabilir. "dört" Heat küçük bir dizilişle gittiğinde pozisyon. 2016-17 sezonunda oynadığı 78 maçtan 65’ine çıkan McGruder, 6.4 sayı, 3.3 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları ile oynadı. – Nick Silva" 23 Kasım 2019 Dave McMenamin ESPN Personel Yazarı CloseLakers ve ESPN NBA muhabiri. 2009-14 arasında ESPNLosAngeles.com için Lakers ve NBA, ESPN.com için 2014-18 arasında Cavaliers ve 2005-09 arasında NBA.com için NBA’de yer aldı. Twitter’da takip edin NBA Los Angeles Lakers gardiyanı Rajon Rondo için 35.000 $ para cezasına çarptırıldı. yapımı "sportmenlik dışı fiziksel temas" Thunder bekçisi Dennis Schroder ile, "sözlü taciz" bir hakemin Cuma gecesi maçtan çıkarılmasının ardından sahadan zamanında ayrılmaması."Lakers Cumartesi günü Memphis Grizzlies’de oynamadan önce Rondo, biliyorsun, dört, beş kez suçluydun, daha önce bir tarihin olduğunda yargının biraz daha sert olduğunu söyledi Rondo, onun boyunca birçok kez para cezasına çarptırıldı. Hakeme top attığı için 2012’de 147.007 $ ‘lık ağır para cezası, 2013 yılında bir hakemle temas kurmak için 100.000 $ para cezası ve 2015 yılında homofobik bir hakarete neden olduğu için 86.364 $ para cezası da dahil olmak üzere, resmi görevlilerle yarışmalar için 14 yıllık kariyer. Rondo, Lakers’ın Oklahoma City’deki 130-127 galibiyetinin dördüncü çeyreğinde 10: 20 kala bacağını Schröder’in kasık bölgesine kaldırdığı göründüğünde alenen faul 2 ile vuruldu. Rondo tartışırken ve bağırırken görülebilirdi. yetkililer alenen vurulduktan sonra takım arkadaşları tarafından sahadan çıkarılmak zorunda kaldı. Ayrıca ekip şefi Ed Malloy’a açık bir dil kullandığı ortaya çıktı Rondo, Malloy ile olan etkileşiminin bu sefer ligin kararında en büyük belirleyici faktör olduğuna inanıyordu."Sanırım aynı özgür konuşma herkes için geçerli değil, dedi Rondo. "Yaptığı şeyin saygısız olduğunu hissettim ve söylediklerimi söyledim."Rondo, Malloy’un aleni faul 2 kararını ve ardından itirazını açıklarken yüzünü göstererek onu rahatsız ettiğini söyledi.

Oyunun başlarında, Rondo ve Schroder, yan çizgide birbirleriyle çene çaldıkları için Malloy tarafından çift teknik faul için çağrılmışlardı. Rondo, bu teknolojiye itiraz etmeye ve lig tarafından iptal ettirmeye çalıştığını söyledi."Rondo, Schroder için, ilişkiye girdiğim adam büyük bir hayranım, dedi. "Bir takım arkadaşı, kardeşim Josh Smith, o günlerde birçok filmimi izlediğini [söyledi]. Büyürken en sevdiği oyuncuydum. Çoğunlukla ona tüm söylediğim buydu."Ama sanırım teknolojiyi sadece itibarım için aldım. … Genç adama ne dediğimi bilmiyordu.

Ona büyüklerinize saygı duyduğunu ve rol modellerinize saygı duyduğunu söylüyordum. Günümüzde bu bir teknoloji. Neyse ne."LeBron James, Thunder oyunundan sonra Rondo’yu savundu. "Bunun bir fırlatma gerektirdiğini düşünmedim, ancak hakemler en uygun olduğunu düşündükleri şeyi yapmalı  » dedi. "Ama biliyorsun, bunun bir fırlatma gerektirdiğini düşünmemiştim.  » Lakers koçu Frank Vogel, Rondo ile yaptığı herhangi bir tartışmayı açıklamadı, ancak Lakers’ın hikayenin kendi tarafını vermek için NBA’e ulaştığını söyledi."Vogel, davamızı ifade etmek için lig ofisi aracılığıyla uygun kanallardan geçtik, dedi. "Kararı ve cezayı kabul ediyoruz. Bununla ilgili yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

Kontrolümüz dışında ve ondan ayrılmaya hazırız."33 yaşındaki Rondo, bu sezon şu ana kadar maç başına 20,4 dakikada 7,2 sayı ve 5,6 asist ortalamaları elde ediyor. Geçen sezon Lakers için üç teknisyen ve bir atış yaptı ve disiplin sorunları yaşamaya devam etmeyi beklemiyor."Dürüst olmak gerekirse, Rondo teknik faul için dün gece bir tane aldığım için sinirlendim. "Bugünlerde sahada kimseyle bu konuya girmek benim için ciddi değil. Tek hedefim şampiyonluk kazanmak. Takım arkadaşlarım için sahada kalmak istiyorum. Geçmişime göre değil, oyunlara göre değerlendirilmenin adil bir fotoğrafını istiyorum." İlişkili Basın LOS ANGELES – The Clippers, Rodney McGruder’ın muafiyetten mahrum olduğunu iddia etti, ancak sezon sonrası Los Angeles forması giyemeyecek.McGruder, 66 maçta 7.6 sayı, 3.6 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları aldı. Miami Heat bu sezon.

Üç sezon boyunca Miami ile birlikteydi. 6 fit-4, 200 pounder daha önce Maine Red Claws ve Sioux Falls Skyforce ile G League’de iki sezon oynadı. McGruder, Kansas Eyaletinde dört sezon oynadı.Clippers, Luc Mbah a Moute forvetinden iki gün sonra, Salı günü hamleyi duyurdu. Geçen ayın sonlarında ameliyat gerektiren sol dizindeki ağrılar nedeniyle bu sezon sadece dört maç oynadı. 11 yıllık eski futbolcu olan Mbah a Moute, 6.4 sayı ve 4.1 ribaund ortalamalarına sahip.

27 Aralık 2017 İlişkili Basın MIAMI – Dion Garsonlar, sorunlu sol ayak bileğini onarmak için bu sezon dışında ameliyat olmayı düşünecek ve Salı günü böyle bir prosedür uygulanana kadar muhtemelen tamamen iyileşmeyeceğini kabul edecek. Salı günü, sezonun son 13 maçında kendisini sahadan uzak tutan burkulma nedeniyle tekrarladı.