Onunla geleceğini biliyordum, büyük bir etki yaratacağını biliyordum, ama bu kadar olumsuz olacağını bilmiyordum.

Onunla geleceğini biliyordum, büyük bir etki yaratacağını biliyordum, ama bu kadar olumsuz olacağını bilmiyordum.

Pogba’nın son üç yıldaki performansları tartışmalı bir şekilde paranın karşılığını vermedi ve raporlar onunla bu yaz United’dan ikinci bir çıkış yaptı.

Paul Pogba, Manchester United’ın kendisine ödediği ücretle başa çıkmakta zorlandığını itiraf ediyor

Fransız, 2016 yazında 89 milyon sterline Juventus’tan Old Trafford’a döndü.

  • ‘Yeni sezon şimdiden başlayabilir mi?’: Real Madrid taraftarları yapamaz … Paul Pogba, Arsenal’in 2000’deki takımını ‘gerçekten sevdiğini’ açıkladı … Arkadaşlarımla bir kez dua ettim ve farklı hissettim. Zidane v Perez’in yaz imzalama savaşı: Fransız patron kazanır …

430 paylaşım

Ancak 26 yaşındaki oyuncu, anlaşmanın büyüklüğünün ‘başka bir oyuncu olduğu’ anlamına geldiğini ve ücretin Football Manager’ın hayali dünyasında yerinde görünmeyeceğini kabul etti.

The Times’ın yeni podcast’ine konuşan Pogba, ‘Transferle gelen her şeyle başka bir oyuncu oldum. O zamanlar tarihteki en büyük transfer olduğu için, farklı değerlendiriliyorsunuz.

Sanırım sizden daha fazlasını bekliyoruz. Fiyat etiketi nedeniyle daha fazlasını bekliyorsunuz. İyi bir oyunun normal bir oyun (olarak görülmesi) olacağını düşünüyorum. En iyi oyun iyi bir oyun olacaktır.

Football Manager’da oluyor. Futbol Menajeri oynuyorum ve birçok şeyin gerçekleştiğini söylüyor, bu yüzden şaşırmadım. ‘

Yönetim simülasyonunda tamamladığı en büyük transfer sorulduğunda, ‘Oldukça fazlaydı – ve United’a geri dönüyordum! Kendimi hareket ettirdim.

Pogba’nın son üç yıldaki performansları, muhtemelen paranın karşılığını vermedi

Elbette büyük bir miktar ama diğer transferler geldiğinde azaldı, bu yüzden iyiyiz. Sanırım orta saha oyuncusu olduğum için. İnsanlar golleri ve her şeyi attığı için daha çok forvet gibi görüyorlar, bu yüzden bu kadar büyük bir etki yarattı. ‘

Dünyanın en pahalı oyuncusu unvanı o zamandan beri Neymar, Philippe Coutinho ve Kylian Mbappe ile çok daha fazla para karşılığında tüm hareketli kulüplerle el değiştirdi.

Bu anlaşmalar gerçekleştiğinde rahatlayıp rahatlamadığı sorulduğunda Pogba, « Grevci oldukları için (baskıyı) anladıklarını sanmıyorum.

Onunla geleceğini biliyordum, büyük bir etki yaratacağını biliyordum, ama bu kadar olumsuz olacağını bilmiyordum.

İmzaladığımda bu kadar çok yorum görmeye alışkın değildim, çok fazla olumsuz yorum. Buna alışkın değildim, bu yüzden büyük bir değişiklikti. Şaşırmıştım. Fiyat etiketinin bu kadar değişeceğini bilmiyordum. ‘

  • ‘Yeni sezon şimdiden başlayabilir mi?’: Real Madrid taraftarları yapamaz … Paul Pogba, Arsenal’in 2000’deki takımını ‘gerçekten sevdiğini’ açıkladı … Arkadaşlarımla bir kez dua ettim ve farklı hissettim. Zidane v Perez’in yaz imzalama savaşı: Fransız patron kazanır …

430 paylaşım

Prens Harry, ICC Kriket Dünya Kupası’nı resmi olarak açmak için Perşembe günü Oval’de olacak.bahsegel,

İngiltere, turnuvanın ilk maçında Güney Afrika ile buluşuyor ve organizatörler Cuma günü için kesin planları gizli tutarken, Harry ilk top öfkeyle yuvarlanmadan önce Dünya Kupası’nın başlangıcını kutlamak için orada olacak.

Organizatörler, açılış partisini The Mall’daki Buckingham Sarayı’nın önünde düzenlemeyi tercih ederek Dünya Kupası’na belirgin bir Kraliyet hissi vermeyi seçtiler.

Prens Harry, ICC Kriket Dünya Kupası’nı resmen açmak için Perşembe günü Oval’de olacak

Ancak açılış partisinde Çarşamba akşamı en sıcak karşılama gerçekleşmedi.

Kaptanların oldukça sakin bir sunumunu ve resmi şarkının bir performansını izlerken su geçirmez panço ve şemsiyelerin altında korunan yaklaşık 4.000 hayran vardı.

Teknik aksaklıklar yargılamaları da engelledi. 

  • Dünya Kupası açılış töreni hayranları talihsizliğin ortasında soğuk bırakıyor … ‘Kayıtlar gösteriyor ki tüm önemli maçlarda yürüyorlar … Bu İngiltere takımı dünyayı kazanmak için mükemmel durumda … Eoin Morgan için şimdi ya da asla ve onun parlak İngiltere’si …

91 hisseleri

 

 

 

FIFA, Çarşamba gecesi Dünya Kupası maçları için satılan biletlerin sayısını abartarak kritik bir anda kadın oyununun gelişimine zarar verdiği için saldırıya uğradı.

Yarışmanın organizatörleri, Twitter akışlarından bir milyon bilet satıldığı iddiasını geri çekti ve toplamın, VIP’ler ve hatta sağlık personeli dahil olmak üzere oyunlara katılmak için hiçbir şey ödemeyen insanları içerdiğini kabul etti.

Futbol Taraftarları Derneği (FSA), İngiltere taraftarlarının Pazar günü Nice’de İskoçya’ya karşı oynanan maça katılmaktan, satışların neredeyse tamamlanması önerileriyle caydırılmış olabileceğini söyledi.

FIFA, Kadınlar Dünya Kupası’nda satılan biletlerin sayısını abarttığı için ateş altında

  • ‘Nelerin olabileceğine son derece saygılı olmalıyız … ABD 13-0 Tayland: Turnuvanın favorileri set için isyan çıkarıyor … Şimşek ve şimşek İsveç’i yenerken 45 dakikalık gecikmeye neden oluyor … İngiltere yıldızı Fran Kirby, kasıtlı olarak ileriye gideceğinden korkuyor. ..

İngiltere’nin eski kaptanı Faye White şunları söyledi: « Bilgilerin doğru olması önemlidir. Turnuvanın cazibesi hakkında olumlu bir hikaye anlatılması bir şeydir, ancak insanlar görünmüyorsa ve stadyumlar yarı yarıya boşsa, iyi ya da inandırıcı görünmüyor.

« Nice’teki 13.500, önceki turnuvalarda büyük bir artıştı, ancak bir karar vermek için doğru bilginin olmasını istiyorsunuz. »

FIFA, Le Havre’nin 25.181 kapasiteli Oceane Stadyumu’nda yarın akşam İngiltere ile Arjantin arasında gerçekleşecek çarpışma için ‘16.000 ila 21.000’ taraftar beklediklerini söyledi.

Futbol Taraftarları Derneği’nin Lionesses ekibinden Deborah Dilworth şunları söyledi: « Seyirci rakamlarında her zaman şeffaflığı savunuruz. Sorunlar satış tahminleriyle sınırlı kalmadı.

« Karşılaştığımız en büyük sorun, hayranların çevrimiçi biletlerle ilgili sorunlar yaşamaları ve bunu FIFA’ya bildirmeleri, birçoğunun kesinlikle yanıt almamasıdır. »

FSF, taraftarların satış önerileri nedeniyle İngiltere’nin İskoçya galibiyetine katılmamış olabileceğini söyledi.

  • ‘Nelerin olabileceğine son derece saygılı olmalıyız … ABD 13-0 Tayland: Turnuvanın favorileri set için isyan çıkarıyor … Şimşek ve şimşek İsveç’i yenerken 45 dakika gecikmeye neden oluyor … İngiltere yıldızı Fran Kirby, kasıtlı olarak ileriye gideceğinden korkuyor. ..

İngiltere’nin rugby yıldızları, Londra’daki bir yardım etkinliğinde Prens Harry ile bir araya geldiklerinde Çarşamba gecesi kraliyet ailesiyle karıştı.

Eddie Jones ve aralarında Nathan Hughes, Courtney Lawes, Jack Nowell ve Billy Vunipola’nın da bulunduğu bir dizi takım üyesi Kensington’daki QA’deydi.

Orada Sussex Dükü ve RFU’nun patronu ile sohbet ederken görüntülendiler.

İngiltere’nin rugby yıldızları Çarşamba gecesi Prens Harry ile tanıştıklarında kraliyet ailesiyle karıştı

Sussex Dükü ve RFU’nun patronu ile sohbet ederken görüntülendiler.

Eddie Jones, Nathan Hughes, Courtney Lawes, Jack Nowell ve Billy Vunipola hazır bulundu.

Kensington Sarayı’ndaki etkinlik, İngiltere Rugby’s Try for Change programından yararlanmak için düzenlendi. 

Prens, bir QA seansına katıldı ve ayrıca Jonny Wilkinson ve Lawrence Dallaglio dahil İngiltere’nin 2003 Rugby Dünya Kupası kahramanları ile karıştı. 

  • İngiltere patronu Eddie Jones, siper almamaya karar veriyor … İngiltere’nin Altı Millet umutları, destek olarak sismik bir darbe alıyor … Galler’e karşı İngiltere – Eddie için bilmeniz gereken her şey … İtalya’ya karşı İrlanda – Bilmeniz gereken her şey Joe …

16 hisseleri

QA sırasında kalabalığın sorularını yanıtlarken, kendisi ve İngiltere kaptanı Dylan Hartley sporu ve çeşitli Try for Change projelerini tartıştı. 

Try for Change, İngiltere’deki ve dünyadaki dezavantajlı insanların hayatlarını denemek ve iyileştirmek için rugby birliğini kullanan bir programdır. Ayrıca Sport Relief ile birlikte çalışırlar. 

Prens ayrıca İngiltere Dünya Kupası kahramanları Jonny Wilkinson ve Lawrence Dallaglio ile bir araya geldi.

Prens Harry, İngiltere’nin 2003’te soyunma odasında Avustralya’yı yenmesinin tadını çıkardı.

İngiltere, 2019 Six Nations’a hızla başladıktan sonra biraz boş zamanın tadını çıkarırken geliyor.

İlk hafta sonu Dublin’de İrlanda karşısında kazandığı şok zaferden sonra, Jones’un tarafı Pazar günü Twickenham’da Fransa’nın 44-8’lik bir bozguna uğradı.

Geri kalan hafta sonundan sonra, Galler’e karşı bir Grand Slam belirleyicisi gibi görünen olayda Cardiff’e gidiyorlar. 

  • İngiltere patronu Eddie Jones, siper almamaya karar veriyor … İngiltere’nin Altı Millet umutları, destek olarak sismik bir darbe alıyor … Galler’e karşı İngiltere – Eddie için bilmeniz gereken her şey … İtalya’ya karşı İrlanda – Bilmeniz gereken her şey Joe …

16 hisseleri

Mino Raiola, Paris Saint-Germain spor direktörü Antero Henrique ile Ajax defans oyuncusu Matthijs de Ligt’in satış teklifiyle ilgili daha fazla görüşme yaptı.

Hollandalı savunmanın menajeri Raiola, PSG’nin 19 yaşındaki oyuncunun imzasına kadar rakiplerini yenmek ve transferini tamamlamak için Paris’te bir otelde toplandı.

Ajax, Fransa’ya taşınmak isteyen De Ligt için 66,5 milyon sterlin istiyor.

Paris Saint-Germain, Hollandalı savunma oyuncusu Matthijs de Ligt’in yaz peşinde

  • Barcelona’nın 70 milyon sterlinlik yaz transfer hedefiyle sabrını kaybetmesi … İmzasız Chelsea, Ajax yüzü parçalanıyor ve … Manchester United’a taşınırsan, Barcelona seni satın alacak … Manchester United, Barcelona orta saha oyuncusu için ‘yaklaşıyor’. ..

1,1 bin paylaşım

Ajax kaptanı, bu yaz en çok aranan oyunculardan biri ve Avrupa’daki bir dizi kulüp iyi bir mücadelenin ardından imzasını korumak için mücadele ediyor.

De Ligt, kulüp Eredivisie unvanını kazanırken ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nin yarı finallerine ulaşırken başrol oynadı.

Mevcut sözleşmesinin 2021 yazına kadar devam edeceği Ajax için 100’den fazla maç yaptı.  

De Ligt için yapılacak herhangi bir hareket, Ligue 1 şampiyonlarının Marquinhos’un ayrılmasına izin vermesi için kapıyı açıyor gibi görünüyor, Juventus Brezilya’yla ilgilenen kulüpler arasında.  

De Ligt’in temsilcisi Mino Raiola (sağda), anlaşma üzerine PSG’nin spor direktörü ile Paris’te buluştu

  • Barcelona’nın 70 milyon sterlinlik yaz transfer hedefiyle sabrını kaybetmesi … İmzasız Chelsea, Ajax yüzü parçalanıyor ve … Manchester United’a taşınırsan, Barcelona seni satın alacak … Manchester United, Barcelona orta saha oyuncusu için ‘yaklaşıyor’. ..

1,1 bin paylaşım

Raporlara göre Paul Pogba’nın Manchester United’dan Real Madrid’e tartışmalı hareketi ‘kaçınılmaz’.

Orta saha oyuncusu, bu yaz Old Trafford’dan ayrılmaya istekli olacağını, ‘yeni bir meydan okuma’ istediği ve Real’in ona uzun vadeli bir ilgi duyduğu gerçeğini tartıştığını açıkça belirtti.

İspanyol gazetesi AS’de yer alan bir haberde, United’ın olası değişikliklere olan ilgisi nedeniyle bir hareket olacağını iddia etti.

Paul Pogba’nın Manchester United’dan Real Madrid’e tartışmalı hareketinin ‘kaçınılmaz’ olduğu düşünülüyor

İspanyol gazetesi AS, Pazar günü bu yaz penceresinde bir değişiklik olacağını iddia etti

  • ‘Bu kadroda kalitemiz var ve tecrübemiz yok’: Alan … ‘Ne olacağını bilmiyorum … kulübün göz önünde bulundurması gerekiyor … Leicester 80 milyon sterlinlik Harry Maguire ücreti talep ediyor … Real Madrid, Gareth için transfer ücretini kaybetmek zorunda kalabilir …

143 hisseleri

Sporting Lisbon’dan Bruno Fernandes ve Lazio’dan Sergej Milinkovic-Savic’i imzalamaya yakın oldukları söyleniyor.

Rapora göre Pogba, 2016’da United’a yaptığı hamle gibi bir destan olmasını istemediği için artık hamlesini sürdürmeye hevesli.

Ayrıca, Alexis Sanchez’in Ocak ayında Arsenal’den kulübe katılmasının ardından United’da en yüksek kazanan olmadığı için kendi adına endişeler var.

Fransa milli takımı da United formasıyla Ballon d’Or’u kazanmanın zor olacağına inanıyor.

Pogba, United formasıyla Ballon d’Or’u kazanmanın zor olacağına inanıyor

Real’in şeytani sezon öncesi ile bir anlaşma ileri atıldı ve Cuma akşamı Atletico Madrid’e 7-3 mağlup olan bir başka yanlış adım atıldı.

Menajer Zinedine Zidane, kendi tarafını yeniden inşa etmeye devam ederken Pogba’yı kapmak için çaresiz olduğu biliniyor.

Pogba, Real’e imza atarsa ​​Gareth Bale’nin 14.5 milyon € (13 milyon £) yıllık maaşını alacak. 

  • ‘Bu kadroda kalitemiz var ve tecrübemiz yok’: Alan … ‘Ne olacağını bilmiyorum … kulübün dikkate alması gerekiyor … Leicester 80 milyon sterlinlik Harry Maguire ücreti talep ediyor … Real Madrid, Gareth için transfer ücretini kaybetmek zorunda kalabilir …

143 hisseleri

Aston Villa, Gary Gardner’ın ters yönde gittiğini görecek bir anlaşmada rakipleri Birmingham’dan Jota’yı imzalamak için bir hamle yapıyor.

Dean Smith, Brentford’da 27 yaşındaki çocukla çalıştı ve günlükte iki oyuncunun tıbbi yardımlarıyla Villa’da yeniden bir araya gelmek istiyor.

Villa’nın da Birmingham’a 4 milyon sterlin ödemeye hazır olduğuna inanılıyor ve evrak işlerinin hızlı bir şekilde tamamlanabileceğine inanılıyor, ancak EFL’nin transferleri her iki kulübün de harcamaları izleyerek onaylaması bekleniyor.

Aston Villa, Birmingham’dan Jota ile anlaşmak için baskı yapıyor

  • Şampiyonluk kulüpleri Aston Villa’nın puanlardan kaçınacağından korkuyor … Harry Wilson, ayrılmaya karar verdikten sonra transfer savaşını alevlendirdi …

Smith, Albert Adomah’ın ayrılmasına izin verildikten sonra saldırı seçeneklerini geliştirmek ister ve Jota’nın en üst uçuşta bir izlenim bırakabileceğini düşünür.

Hareket, Jota’yı İspanyol tarafı Eibar’dan tanıyan spor direktörü Jesus Garcia Pitarch’ın desteğine sahip ve Birmingham’ın sıkı mali durumu, haftada 35.000 £ kazanan bir oyuncuyu bırakarak desteklenecek.

Orta saha oyuncusu Gardner geçen sezonu Villa’dan St Andrew’s’ta kiralık olarak geçirdi. Smith ayrıca Anwar El Ghazi’yi kalıcı olarak kulübe geri getirmek istiyor ve Nottingham Ormanı’ndan Joe Lolley’e bakıyor.

Anlaşma, ödünç verilen Gary Gardner’ın kalıcı olarak Birmingham’a katılacağını görecekti.

  • Şampiyonluk kulüpleri Aston Villa’nın puanlardan kaçınacağından korkuyor … Harry Wilson, ayrılmaya karar verdikten sonra transfer savaşını alevlendirdi …

Manchester United şimdiye kadarki işlerinden memnun ve transfer penceresi kapanmadan önce Old Trafford’a daha fazla gelmeyi beklemiyor.

Üst düzey yetkililer, yeni menajer Jose Mourinho’nun dört yeni oyuncunun toplam 156 milyon sterlinlik bir toplam maliyetle imzalandıktan sonra tamamen desteklendiğine inanıyor.

Personele daha fazla gelen faaliyet beklememeleri söylendi, ancak doğru oyuncunun şu an ile ayın sonu arasında aniden müsait olması durumunda durum değişebilir.

Manchester United, bu yaz yeni transferler yapmayı beklemiyor.

Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba, United’a katıldı.

Red Devils, 100 milyon sterlinlik bir ücret karşılığında Pogba’yı (sağda) imzalamak için dünya transfer rekorunu kırdı

Kulüpteki duygu, Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic ve Paul Pogba dörtlüsünün kulübün en iyi transfer dönemini temsil ettiği ve Portekizlilerin Premier Lig şampiyonluğuna ciddi bir saldırı başlatmak için ihtiyaç duyduğu araçlara sahip olduğu yönünde.

  • Cristiano Ronaldo 1,7 milyon sterlinlik Bugatti Veyron’u gösteriyor – bir hediye … Paul Pogba oynadığı bir futbolu en son tekmelediğinden beri … Manchester United menajeri Jose Mourinho, … Manchester United ‘bana her şeyi verdi bu hayatta var ‘, …

1.5 bin hisse

Villarreal’den 30 milyon sterlinlik bir anlaşma imzalayan Ivory Coast uluslararası Bailly, Bournemouth’taki ilk çıkışından etkilendi ve şimdiden United hayranları arasında kült bir figür haline geldi. 22 yaşındaki dev, eve, savunmanın tam kalbine baktı ve potansiyel bir lider gibi görünüyor.

Paris St Germain ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından ücretsiz bir transferle katılan Ibrahimovic, Community Shield’de 34 yaşındaki ikonik forvet golüyle ve bunu uzun menzilli bir grevle takip ederek anında bir etki yarattı. Güney kıyısındaki Premier Lig’deki ilk maçı.