Dacă mâncați cina după ora 20:00, nu vă va face brusc să îngrămădiți kilogram: or calorie this or calorie.

Dacă mâncați cina după ora 20:00, nu vă va face brusc să îngrămădiți kilogram: or calorie this or calorie.

Fă-ți plămânii solid și renunță la ai tăi definiv.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Nu sunteți, ci somnul profound, care vă lipsește și aceasta this or distincăie importantă. Doar tuna când sunteți complet afară, 80% din hormonul nostru uman de creștere este secretat. Slow acest HGH – uman. Creștere. Hormon. Lasă aceste cuvinte să scufunde.

(În legătură cu: HGH vă poate ajuta să construiți mușchi)

Somnul are, de asemenea, or corelație directă cu mulți alți hormoni esențiali pentru creșterea musculară. AC:

Cortizol. The multe origine accentuat de Niveluri ridicate de stress, trimite mesaje către corpul tău pentru a stoca grăsimea și a burns mușchii. Cu toate acestea, level of cortizol scad when organismul produce melatonină în timp ce dormim.

Testosteronul. Somnul this essential pentru leveluri sănătoase de testosterone și oricine are cunoștințe trecătoare unpaginile din Men Health pentru bărbați știe cât de important este testosteronul pentru creșterea puterii și arderea grăsimilor. Cercetările sugerează că doar câteva nopți scurte la rând pot reduce drastic nivelul de testosteron.

(În legătură cu: 10 nourish care vor ajuta creșterea testosteronului)

Hormonii apetitului. Lipsa somnului poate afecta, from also, negative echilibrul hormonilor de regulare to apetitului, Leptin și Ghrelin, ceea ce vă faceți să vă fie mai foame. Acest lucru înseamnă că va fi mult mai greu să te ții de planul tău feed tuna every day.

Toate aceste lucruri afectează în mod direct compoziția corpului, performanța fizică și, desigur, creșterea musculară.

Acest conținut this importat de la terțe părți. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Say, ce legătură are telefonul tău?

Dă-i acest răspuns sincer: care this ultimul lucru la care te uiți înainte de a stinge luminile noaptea? Dacă acum sunt folosite între Instagram și Facebook, acum există răspuns corect.

(În legătură: Adevărul desp telefoanele inteligente și sănătatea ta)

Indiferent de dispozitiv, tehnologie dvs. aruncă lumină albastră pe față. Lumina albastră trimite semnale către corpul și creierul tău spunându-le că această zi. Acest lucru vă întrerupe ritmul circadian (ceasul corpului care vă spune când sunt dormiți și când se pot trece) și face incredibil de dificil pentru corpul tău să se relaxeze și să se relaxeze.

(În legătură cu: Ești dependent de telefonul tău?)

A student cuprinzător recent to conclusion that he uses the dispozitivelor la culcare a fost semnificativ asociate with: cantitatea de somn inadecvată, calitatea slabă a somnului și somnolența excessive în timpul zilei.

This posibilitate să nu fiți conștienți de acest lucru; s-ar putea să creadă că dormiți în mod obișnuit sau să vă puteți dura ceva timp să dormiți. Încercați să opriți toate dispozitivele cu câteva ore înainte de culcare într-o noapte și să vadă cum vă simțiți a doua zi. Ca experiment personal în ultimele câteva săptămâni, am mers complet fără tehnologie în fiecare marți (#TechFreeTuesdays) from the ora 19:00 și allowți-mi să vă spun că #workoutwednesdays to fost o briză de atunci.

Mai puțină lumină albastră: somn mai profund, creșterea musculară îmbunătățită.

Cantitatea de somn necesar pentru or noapte de odihnă bună variază de la o persoană la alta și ar putea fi de la șase la 10 ore. Oricum, limitându-vă expunerea la lumina albastră în oră sau două înainte de culcare, veți îmbunătăți calitatea somnului fără a pierde timpul de veghe. Majoritatea HGH (43% conforms unui studiu) this nevoie in a timpul somnului depth to the cycle of somn, care sunt doar aproximativ 14% din timpul tău erogan sau maraton de somn. Deci, dacă modelul tău from somn this deranjat of lumina albastră, veți pierde acest crucial muscle amplifier.

(În legătură cu: Cum să dormi mai bine)

Îți pasă această soluție?

Nu trebuie să deschidem toate dispozitivele the 19:00 în fiecare will be pentru to benefit of aceste cunoștințe. Această posibilitate constă în observarea și actualizarea iOS apare recent ca ‘Night Shift’. Asigurați-vă că utilizați această caracteristică utilă. Setați-l să înceapă în fiecare noapte cu ora bună înainte de culcare: Night Shift acționează ca a filter of lumină albastră pentru ecranul telefonului. Puteți descărca aplicații similare pentru Android. Dacă nu poți merge o noapte fără emisiune Netflix preferată, încearcă să reduc luminozitatea ecranului, investește într-o pereche de 10 GBP de la ochelari de blocare la luminii albastre sau încearcă să aplice a reduce altrubina.

(În legătură cu: 6 moduri de a dormi strălucit)

Odată ce ați încercat acest sistem timp de o săptămână, ar trebui să încep să vă treziți reimprospătați și să vă luați ziua, bicepsii umflând cu HGH-ul supply. Dar, dacă încă te străduiești să dormi adânc, conservator, încearcă aceste sfaturi suplimentare:

– Tăiați cofeina după ora 4:00 pm. Timpul from înjumătățire to the east cofeinei of about 5-6 hours, cea ce trebuie că 200 mg de cofeină at 4:00 p.m. to the până la 100 mg în corpul tău at 10:00 p.m. This or idea bună să tăiați ceașca lui Joe până la târziu la ora 4 și același lucru este aplicat și pre-antrenamentelor cu cofeină.

– Fara alcool. Alcoolul te poate face să adormi repede, give the happy lumina albastră, acest lucru îți goes disturbing circadian rhythm, ceea ce trebuie să fie un somn mai puțin profund și mai puțin HGH.

– Du-te la culcare la aceeași oră, în fiecare seară. Chiar și will update iOS vă spune acest lucru cu funcțiile „Ora de culcare”: a normal type of somn is probable to result in a somn of or calitate mai bună. Din păcate, Apple now a menționat beneficii creșterii musculare.

Joe Welstead acest cofondator suplimentar sportiv super-alimentar Motion Nutrition

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când coace, ești „testerul de gust” dedicat; ieși la cină și părțile tale sunt furate.

Când mâncați o masă, porțiunea cea mai mare se îndreaptă către dvs. și când există vânzare de prăjituri la locul de muncă, ea first a (uneori două) pentru asta și abine. Când trebuie să mergi la sală, ea te „încurajează” să rămână în pat. În orice caz, this need de foarte puțină convingere pentru a ajunge la bord.

Acestea, în timp ce servesc drept plan pentru o altă jumătate fantastică, pot face de fapt ravagii în linia taliei. As for the final conclusion of a study llevated by Stația Spațială, care to dezvăluit că unul de cini Britanici recunosc că sunt mai puțin sănătoși de când s-a mutat cu partenerii lor.

Din păcate, funcționează în ambele sensuri – 27% dintre femeile din studiu au recunoscut că mănâncă mai puțin sănătos odată ce au convertuit – tuna când vine vorba de a prezenta sau a proastă căumălă asupra celorlupalte jumelate asupra celorlupalte jumelate peste celorlupte jumătate celie asupra celorlupalte jumătate.

(În legătură cu această: vă poate ajuta soția să slăbiți?)

Studiul a analizat 1.000 de persoane din Marea Britanie care locuiesc cu cealaltă jumătate a acestora, oferind sau perspectivă unică asupra modului în care cuplurile adapts the via unul unul cu celălalt, a raționamentului psihologiei only mattele, lung perspective of these affecterind affectea.

„Creșterea și losesrea în greutate a ființelor umane în multe cazuri this indissolubile legată of behavior și obiceiurile noastre”, explica Dipti Trait, or soluție de hypnotherapist the The Cotswold Practice.

„Când noi, ca ființe umane, ne simțim stabiliți, ne relaxăm. Acest sentiment de relaxare poate extinde în alte zone din viața noastră. I say, în cazul în care nu simțim în siguranță în relațiile noastre, putem începe să ne relaxăm cu comportamentul nostru, cum ar fi mâncarea noastră obișnuită. « 

(În legătură cu: Poți arde grăsime așezat jos?)

Ceea ce ar trebui să pară family puțin pentru oricine is enter într-o similar situationion. Modify aduse dietei păreau pară în primele etape ale relației, 28% within the chestionați recunoscând ca și-au schimbat obiceiurile după ce au întâlnit pe cineva nou. Interesting this că 33% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani din studiu la recunoscut că au mâncat mai puțin sănătos tunaci când au întâlnit pe cineva special.

Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Edinburgh, relații fericite contribuie la o burtă mai mare – iar acum acum acest lucru îl susținem. Studiul a constatat că stilul de viață pe care or persoană îl împărtășește cu un partener are or influență mai mare asupra șanselor de a deveni obezi decât creșterea lor. Rău.

Cu toate acestea, rămân câteva sclipiri de speranță pentru bărbații care trăiesc cu celelalte jumătăți ale lor. 40 the sută dintre participații de sex masculin au recunoscut că locuiesc împreună cu un efect pozitiv asupra modului în care mănâncă, 28 the sută au început să doarmă mai bine și 13 the sută susțin căale au relații sex.

Mesajul de preluare aici? Mănâncă mai bine, tratează-te din când în când și nu-ți fie frică să-ți ridică dorința sexuală, chiar dacă vorbesc despise cupcakes.

Edward Cooper Ed Cooper this digital editor attached the Men’s Health UK, scriind și editând despise vrei să știi – de la tehnologie la fitness, sănătate mintală la stil, mâncare și multe altele. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Parcurgerea drumului prin știința nutrițională this difficult. Pentru fiecare influență Insta care predică că untul îți va topi grăsimea de pe burtă sau că mango-urile sunt în secret nesănătoase, exist or personalitate TV with a program of scădere a grăsimii, care să-ți spună contrariul.

When I came from dietele celebitășilor și model will feed bazate pe tendințe, în cea mai mare part, predomină bunul simț. Give ce zici de erorile alimentare care sunt atât de înrădăcinate în psihicul tău cât și le-ai pus niciodată la îndoială?

(În legătură cu: 5 mituri de șase pachete pe care ar trebui să le ignorați)

Dacă în mod eronat crezi că ouăle sunt relevante pentru tine, it appear to be a conținut ridicat of cholesterol, no ești singur. Patru din 10 britanici urmează „fapte” persistent dietetic ca acestea, potrivit unui probei made the 2000 of adulți.

Acest conținut acest import din Giphy. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

prin GIPHY

În mod surprinzător, 50% dintre adulții chestionați au spus că uneori simt că fug pe gol. Într-o zi medie, aceștia petrec mai multe de trei ore și jumătate simțindu-și consumul scăzut de energie, transformându-se în cofeină și zahăr până la 17:30.

(În legătură cu: 5 simple moduri de a avea energie toată ziua)

„Există o mulțime de mituri și povești ale așa vechi de mâncare”, a declarat Anna Lioni, manager of marcă pentru Spatone, care comandat Sondajul, pentru The Independent.

„Rareori thirteen o zi fără să se raporteze că anumite lucruri care au fost considerate odinioară sănătoase sunt cumulate la risc și invers. Uneori, ceea ce funcționează pentru unul poate să funcționeze pentru altul. Give there o mulțime de mituri alimentare care s-au dovedit în mod concluzionat că sunt false. « 

Și iată-le.

Mitul feeding # 1: Ouăle sunt rele pentru tine, deoarece au conținut ridicat de colesterol

Renunță la colesterol. Da, prea mult colesterol din sânge poate fi dăunător. Oferiți o cantitate mare de colesterol saturat cu un nivel ridicat de colesterol, cu o multitudine de niveluri de colesterol într-o dietă, adăugate unul sau mai multe medii cu o doză aurie de 1.6 g de conținut saturat. Obțineți crăpături.

Mitul feeding # 2: Morcovii te fac să vezi în întuneric

Morcovii sunt bogați în beta-caroten, care devine în vitamina A în ficat. Dacă aveți vitamina A deficiency, riscați să dezvoltați sau să afecțiune numită „orbire nocturnă ». Poate morcovii să orere viziunea nocturnă medie joe-tech? Din nefericire acum.

(În legătură cu: 8 lucruri pe care nu le știați îți deteriorează ochii)

Mitul feed # 3: Zahărul îți dă energie

Carbohydrații ar putea crește levelul zahărului din sânge, give acea tavă to lui Krispy Kreme goes face ca energy ta să crească, apoi să se prăbușească. Mâncați carbohydrați complecși, cum ar fi orezul brun și cartofii dulci, the mass, will enter the battle of the ora 15:00.

(În legătură cu acesta: zahărul poate fi Vreodată sănătos?)

Mitul feeding # 4: sărind plague mese te ajută să slăbești

Address caloriilor în report with caloriile în afara loss of grăsime face ca avorea mesei să pară or alegere intelligentă. În realitate, veți pierde substanțial nutritiv și mineral esențial și sunteți mai predispuse să vă bucurați de următoarea masă.

Mitul feeding # 5: Fără durere în timpul exercițiilor fizice nu necesită câștig

Mai mult de o zecime dintre britanici au probe a risc de rănire prin traficarea acestui adagiu dat la exercițiului. There is or difference between discomfort – approach mentally to accelerate reprize the end – și last, care this corpultău care țipă la tine să te oprești.

Mitul feeding # 6: Nu ar trebui să mănânci o masă după ora 20:00 dacă Vrei să fie slăbești

Dacă mănânci cina după ora 20:00 nu te va face brusc să aduni kilogramele: or calorie this or calorie.