Миттєве затвердження банківських карток

Створення вашої особистої кредитної історії – це один із перших кроків до створення кредитної історії для вашого бізнесу. Хороший особистий кредитний рейтинг дозволить вам придбати перші кредитні лінії єрдпу. Люди, які не подорожують, можуть дослідити більш загальні корпоративні картки з нагородами, тоді як пасажири, які не є дельтами, можуть розглянути кредитні картки з фіксованими винагородами. Кредитна картка Blue Business Plus є ще однією надійною альтернативою для власників бізнесу, які шукають без річної плати картки або гнучкі варіанти фінансування.

Бути підприємцем сьогодні може бути настільки просто, як керувати транспортним засобом для програми для спільного користування у вільний час, здавати додаткову спальню на короткі терміни на Airbnb або розміщувати персональний веб-сайт, який рекламує ваші навички фрілансера. Вам не потрібні тисячі стартового капіталу, спеціального офісу або співробітників, які працюють під вами. Покупки окремих партнерів, включаючи рейси, заброньовані відразу у авіакомпаній, або Amex Vacation та покупки оренди автомобіля, здійснені безпосередньо в місцевих компаніях з прокату автомобілів, також заробляють 6 предметів за 1 витрачений долар. Marriott Bonvoy Business може бути діловим типом блискучої американської виставкової картки Marriott Bonvoy.

Як ви плануєте використовувати картку?

Для ділових балів число зазвичай становить від нуля до 100, а для особистих балів ви, ймовірно, побачите діапазон від 300 до 850. Наявність ділових кредитів допомагає утримати ваш бізнес та особисті фінанси в довгостроковій перспективі. Ви також отримаєте безкоштовно зареєстровану сумку для себе та до чотирьох супутників, коли у вас є ця картка, хоча ви не можете коштувати на неї вартість перельоту. Крім того, за перші 12 місяців відмовляються від річних витрат у розмірі 99 доларів США. Це також одна з небагатьох карток без величезної щорічної плати, яка постачається із кредитом на запит на оплату вступу Global TS / TSA PreCheck (близько 100 доларів кожні чотири роки).

Річна плата цілком прийнятна – 95 доларів, а картки співробітників безкоштовні. Бізнес-кредитні картки зазвичай пропонують інші переваги та переваги, ніж особисті банківські картки. Наприклад, невелика візитна картка може заробляти бонусні винагороди за покупки в магазинах офісних пропозицій, а також вона може не пропонувати картки витрат для працівників. Крім того, візитні картки можуть мати вищі кредитні ліміти, ніж особисті кредитні картки, і в більшості випадків досвід роботи з візитною карткою не вплине на ваш особистий кредитний звіт. Кредитна картка для бізнесу може допомогти вам максимізувати ваші покупки, індивідуально витратити та заощадити гроші на відсотки щороку.

Бізнес?

Хоча зручно не турбуватися про категорії покупок за винагороду, ви можете заробити більше за допомогою картки, яка присуджує конкретні покупки. , тож ви повинні бути впевнені, щоб заробити достатньо винагород, щоб допомогти зробити річну плату вартою. Категорії бонусів обмежуються змішаною сумою 150 000 доларів США за кожен ювілейний календарний рік. Якщо ви економите гроші в цих категоріях, вам слід використовувати картку, яка присуджує кілька балів за долар після 150 000 доларів. З цією карткою не так багато додаткових пільг або пільг, окрім абсолютно нової системи бонусів і винагород власників карток. Існує досить низький ліміт на найкращі категорії заробітку (5% та 2%) у 25 000 доларів.

Але якщо ваш рахунок переходить у негативний статус або за замовчуванням, це може виявитися несподіваною вадою у ваших власних кредитних звітах. Провівши час, покращуючи свій кредит, ви зможете мати право на картки з кращими умовами та програмами винагород. Wells Fargo періодично перевірятиме ваш картковий рахунок та вашу недавню кредитну історію, і, якщо ви вдосконалюєтесь, вам можуть запропонувати оновлення незахищеної картки.

Картка Delta American American Express Delta Delta Skymiles®: найкраще для викупу готелів та рейсів

Багато емітентів дозволяють отримувати додаткові картки без додаткової ціни для працівників, яким дозволено витрачати гроші на бізнес. Ви також можете встановити обмеження витрат або додаткові обмеження на картки співробітників. Широкий асортимент готельних брендів Marriott надає вам максимальну гнучкість у зароблянні та викупі пільг.

5X Отримайте 5X членські переваги® щодо перельотів та курортів з передоплатою на amextravel.com. 1X 2X застосовується до початкових 50000 доларів покупок на рік, 1 бал за долар після цього. Найкращий у своєму класі дохід на покупці АЗС означає, що дорожні воїни швидко накопичують фактори. З Wyndham майже на кожному з’їзді з шосе у вас ніколи не буде бракувати варіантів, щоб інвестувати свої очки. Заробіть стимул на ніч на вихідні від Hilton Honors після того, як ви витратите 15 000 доларів на власну картку протягом календарного року. Якщо компанія не працює, власники не несуть персональної відповідальності за сплату боргу.

Картка Delta Skymiles® Platinum Business American Express

переконайтеся, що будь-який співробітник, якому ви довіряєте доступ до карток, робить розумний вибір витрат. Ви не повинні бути традиційним власником бізнесу, щоб використовувати його для ділової кредитної картки, але ви повинні мати певний тип бізнесу. Ми подобаємось цій картці для частих ділових туристів, тому що ви можете заробляти винагороду на щоденних витратах, щоб використовувати їх для майбутніх подорожей, незалежно від того, як часто ви в повітрі. Подібно до плоскої картки з поверненням готівки, необмежений заробіток від Spark Miles у 2 рази в будь-якій категорії робить чудовий варіант, якщо ваші найбільш типові витрати не потрапляють у стандартну категорію або часто змінюються. Якщо ви витратите щонайменше 15 000 доларів на покупки протягом перших трьох місяців з моменту відкриття рахунку, ви також отримаєте 100 000 балів привітального бонусу.

Якщо ви є індивідуальним підприємцем, ви можете подати заявку на візитну картку, використовуючи свій номер соціального страхування. Якщо у вас є бізнес із працівниками, вам потрібно буде відповісти на запитання про розмір, тип та дохід вашого бізнесу, а також надати свій SSN та ваш EIN. Зазвичай можна спостерігати підвищення ставок винагороди для виняткових, орієнтованих на бізнес категорій, таких як офісні матеріали, подорожі та оптові покупці. Незалежно від того, чи є ваш бізнес великим чи малим, частіше за все мати інший рахунок для комерційних витрат має сенс. Спрощена податкова звітність, додаткові цільові винагороди та інструменти контролю витрат обов’язково спростять ведення бізнесу. Окремі бізнес-витрати від окремих – Однією з основних причин наявності картки, присвяченої виключно організації, є відстеження та управління витратами вашої організації.

Q Чи є якісь відмінності в процесі подання заявки між особистими та корпоративними кредитними картками?

типи в різних галузях, тому ми зосереджуємось на картках, які можуть додати найбільшу цінність для широкого кола підприємств. Кредитні картки для малого бізнесу були створені для власників підприємств, які хотіли б розділити свій бізнес та персоналізовані фінанси, заробляти пільги та використовувати кредитні картки як потужне обладнання для розвитку свого бізнесу. Кредитна картка для малого бізнесу, а також інші інструменти також можуть допомогти скласти свій бізнес-кредитний профіль. На більшість ділових кредитних карток можна подати заявки через Інтернет, а іноді і по телефону або у відділенні, якщо це банківські картки. Якщо ви знаєте, як саме подати заявку на особисту кредитну картку, процес подібний.

Ви можете отримати близько 10 карток співробітників, але за кожну картку буде стягуватися однакова річна плата в розмірі 25 доларів. Частим пасажирам сподобається менша плата за іноземні транзакції. APR на карті порівняно високий, а система винагород досить скромна (ви отримуєте 1% повернення готівки від усіх покупок), але справжня цінність картки базується на її здатності нарощувати ваш кредит. Funds One звітуватиме про вашу кредитну активність у кількох кредитних бюро, що означає, що з кожним щомісячним платежем, який ви робите оперативно, ви покращуєте свій кредитний рейтинг.

Картки переказу залишку

Деякі картки пропонують додаткові стимули, як мультиплікатори підказок, для бронювання подорожей через портал бронювання емітента. Кредитні картки для менших підприємств настільки ж різноманітні за своїм характером, як і їхні споживчі аналоги. Насправді, на багатьох кредитних картках є візитні картки, які зазвичай мають подібні переваги та винагороди. Замість того, щоб просто брати на карту ваші ймовірності, найкраще перед тим, як прийняти рішення про дослідження вашої поточної кредитної історії, або пройти процес відповідності карт або попереднього затвердження.

Маючи правильну кредитну картку як свого партнера, ви можете насолоджуватися пільгами на подорожі, плавнішим грошовим потоком та доступом до спеціалізованих спеціалістів з обслуговування. Емітенти кредитних карток для бізнесу проводять особисту перевірку кредитності, коли ви подаєте заявку. Хоча для отримання найкращих кредитних карток для бізнесу потрібні хороші чи відмінні кредити – вірте, кредитна історія 700 або вище – деякі не вимагають. Ви розрахуєтеся з річною ціною в 295 доларів США, а будь-які залишки, які ви принесете, матимуть змінну річну ціну на 14,24% -22,24%.

Які вигоди ви хочете?

Об’єднані візитні картки пропонують цінні переваги для організаторів подорожей, такі як пріоритетна посадка, безкоштовний зареєстрований багаж та два безкоштовних пропуски в салоні аеропорту щороку. Ви також будете отримувати 5000 бонусних кілометрів щороку, коли ви поновлюєте картки. Заробіть 100 000 балів винагороди за членство після того, як ви вкладете 15 000 доларів США у припустимі покупки за допомогою платинової картки бізнес-підприємства протягом перших 3 місяців членства у картці. Отримайте одноразовий бонус у розмірі 500 доларів США або 50 000 бонусних пропозиційних балів, зареєструвавшись у Програмі винагород для бізнес-підприємств та витративши 5000 доларів США за перші 90 днів відкриття рахунку. Бен, безперечно, є заступником директора редакції Investopedia, який курирує персональний фінансовий контент. Свою кар’єру він провів у банках, емітентах кредитних карток та на веб-сайтах ринку кредитних карток у галузі маркетингу,операцій та ролі управління вмістом.

Висока потреба у витратах 15 000 доларів на придбання вітальної пропозиції картки. Зверніть увагу, що така безпроцентна ситуація з грошовими потоками працює лише в тому випадку, якщо Ви ПОВНІСТЬ погашаєте залишок кожного розрахункового циклу. Якщо ви цього не зробите, захоплення, яке ви заплатите, уріжеться у важливу справу вашого бізнесу.

Найкраща кредитна картка для бізнесу без щорічної комісії

Деякі, наприклад, пропонують вам вступну акцію за річний річний відсоток у розмірі 0%, яка використовується для фінансування великих витрат або управління нерегулярним грошовим потоком та сплати загальної суми безвідсотково з часом. Як і особисті банківські картки, візитні картки та способи їх використання різняться. Найкраща кредитна картка для бізнесу буде залежати від типу вашої компанії, типових витрат на бізнес, потреб у кредитному рейтингу, наскільки великий ваш бізнес, а також інших факторів. Перш ніж подавати заявку, порівняйте різні варіанти картки та ймовірність схвалення.

Що стосується малих візитних карток, ваш борговий тягар завжди покладається на основного власника картки – особа надає особисту гарантію. За корпоративними банківськими картками відповідальність може падати виключно на бізнес або в кінцевому підсумку розподілятися між усіма уповноваженими власниками карток. Банківські картки малого бізнесу та корпоративні банківські картки можуть досягти абсолютно однакової мети фінансування бізнесу. Корпоративні кредитні картки часто доступні лише для великих підприємств з мільйонним річним доходом, тоді як банківські картки малого бізнесу призначені для всіх типів власників малого бізнесу.

Кредитна картка Chase Ink Business Favorite®