Kadın Barça’nın Şampiyona çıkışı için şimdiden bir programı var.

  • blog

Kadın Barça’nın Şampiyona çıkışı için şimdiden bir programı var.

EFE

Filonun en güneybatısındaki ‘Sun Hung Kai’nin yanına yerleştirilen Hollandalı gemi, ortalama 20 deniz mili (38 km / s), rakiplerinden yaklaşık dört (8 km / s) daha hızlı seyrediyor. Bu, sancak tarafında 40 (75 km) olan ‘Sun Hung Kai’ye göre 28 mil (54 km) avantaj elde etmesini sağladı.

18 knot (34 km / sa) kuzeydoğu rüzgarı, filoyu güneye doğru itiyor ve daha doğudaki grup şimdiden 50 milden (90 km) fazla yol kat etti ve Xabi Fernández’in ‘Mapfre’, üçüncü ve Charles Caudrelier’in ‘Dongfeng’ arasındaki mücadele , ondan bir mil uzakta, aralıksız ve bir dakikayı bile gözden kaçırmıyorlar.

"Neyse ki sahip olduğumuz küçük avantajı koruyabiliriz, ancak bir noktada ‘Brunel’e göre 100 milden (185 km) fazla avantajımız vardı ve rüzgar düştüğünde kıçımızdan 3 mil (5 km) uzaktaydılar. Bu, pozlanması zor bir navigasyon olacak. Ama bunda iyiyiz ve son aşamada yaptığımız şeyi yaptığımız sürece sakinim"Tienpont yorum yaptı.

İşverenleri Xabi Fernández, ‘Mapfre’den, onlar için bunu fark etti "amaç sahneyi kazanmak" ama onlar da "İki gece önceki gibi zor anlarda her zaman ‘Dongfeng’e çok dikkat edin", rüzgarsız geçişte onlarla kalmaya karar verdiler, "ve bence onlar da aynısını yaptı".

Auckland yolunda, muhtemelen filonun yavaşlaması ve sıkışması anları eşlik edecek olan birkaç geçiş var.

"Bu aşamada hala yapılacak çok şey var"Fernández’i hatırlıyor ve şu anda Solomon Adaları’na bin mil (1.850 km) uzaklıkta olduklarını ekliyor. "Hala daha fazla ticaret rüzgarı ve geçilmesi gereken geçişler var, bu nedenle önünüzdekileri avlamak için birçok fırsat olacak. Tüm seçenekler açık", amaç.

Altıncı aşamanın sınıflandırılması: Hong Kong-Auckland

Seyahat mesafesi: 5.470 m.n (10.135 km)

8. gün 02/14 / 2018-14: 00 saat

Hedefe olan mesafe

.1. AkzoNobel (HOL) S. Tienpont (HOL) 3.087 m.n (5.720 km)

Lidere olan mesafe

.2. Sun Hung Kai (HKG) D. Witt (AUS) 28 nm’de.

.3. Mapfre (ESP) X. Fernández (ESP) 47

.4. Dongfeng (CHN) Ch.Caudrelier (FRA) 48

.5. Brunel (HOL) B.Bekking (HOL) 59

.6. Plastik (GBR) D.Caffari (GBR) 83’ü açın

.7. Vestas (ABD) Ch.Enright (ABD) rekabet etmez

Sosyoloji ve Siyaset Bilimi diplomasına sahip 40 yaşındaki Undiano Mallenco, FC Barcelona için dört galibiyet, Real Madrid için üç galibiyet ve bir beraberlikle sekizinci Clásico’yu yönetiyordu. Hakemlik yaptığı düellolar arasında, Guardiola ile Katalan takımında oynanan tarihi 2-6 galibiyet öne çıkıyor. Bu sekiz maçta, toplam iki ceza (her takım için bir) ve dört oyundan çıkarma (2-2) aldı.

26.10.2013

22:13 tarihinde CEST

Bu vesileyle, Navarrese birçok durumda haklıydı, ancak diğerlerinde hata yaptı, örneğin iki ardışık eylemde 13. dakikada dirseğini yürüyüşe çıkaran Sergio Ramos’a bir kez daha çok müsamahakâr davranmak gibi. Hakem ilkinde bir faul sinyali verdi, ancak ikinci sırada gösterdiği sarı kartı kurtardı.

Camp Nou’nun gözetiminde, oyunun ilk tartışmalı eylemi, Pepe’nin bölgedeki Cesc’e basıp ilk yarıda Diego López’e karşı dengesini bozmasıyla gerçekleşti.

40. dakikada Valdes, Cristiano Ronaldo’dan Khedira’ya bir çapraz kaydetti. Madrid ekibi sahadaki Adriano’nun elini istedi. Bu durumda Undiano, el tamamen istemsiz olduğu için bunun bir ceza olmadığına karar verdi.

Zaten ikinci yarıda, Ancelotti’nin adamları, Mascherano’nun, hakkında konuşacak bir şey verecek tartışmalı bir oyunda alana giren Cristiano’ya penatisini de iddia etti. Undiano, gösterişli bir şekilde şikayet ettiği için Portekizli sarı kartonu gösterdi ve Canal + görüntülerinde oyuncunun hakeme nasıl söylediğini görmek mümkündü: "Seni boktan pislik!".

Kadınlar Barça’nın üst üste üçüncü galibiyetlerini elde etmeleri için bir dünya aldı, ancak maçı olgunlaştırıp hedef için kararlılıkla arayarak, Zubieta’daki üç puanı da aldılar. 

09/24/2017

19: 32’de CEST

Çok sağlam bir Real Sociedad, birbirine çok yakın ve kattaki düzenli çizgilerle bunu kolaylaştırmadı. Ancak aradan 20 dakika sonra Bussaglia, maç kadar karışık bir oyunla beraberliği bozdu. 

Alexia direkten düşen ve ekolayzeri kuru ve hassas bir vuruşla kıran Bussaglia’nın ayaklarında sona eren bir yandan serbest vuruş başlattı.

Gol, Bask ekibinin betonunu kırmak için dakikalarca çalıştıktan sonra Fran Sánchez’in ekibi tarafından çok beğenildi. Bir şekilde önemli çünkü Blaugrana’nın 13 gol lehte ve hiçbiri aleyhte değil. Onları, eklenen dokuz puanla Atlético ve Athletic izliyor. 

Bu toplantı için Sánchez, bu yaz imzalanan altı oyuncuyla ve Fabiana’nın ilk resmi çıkışıyla bir kadro sundu, ancak toplantı beklenenden daha karmaşıktı.

Barça’nın Martens’i En İyi Kadın’ı seçecek

Kadın Barça’nın Şampiyonlar’daki ilk çıkışı için zaten bir programı var

Lieke Martens, Barça’nın ilk yarıdaki en iyi argümanı olan ilk denedi, ancak Quiñones’in müdahaleleri Barça’nın skorbordda öne geçmesini engelledi. Nihayet, Barça’nın lig maçlarını galibiyetle saymaya devam etmesini sağlayan harika bir şutla Bussaglia’ydı.  

Barça’nın koçu Luis Enrique Martínez, sezonun ilk Kupası maçında kadroyu İkinci B’den Villanovense’ye karşı dengelemeye geldiğinde, ilk şablondan daha fazla oyuncuya dinlenmek istediğini itiraf etti.

27.10.2015

13: 32’de CET

Javier Giraldo

 

Barça, çok sayıda başlangıç ​​oyuncusu olmadan goldbets.top (Piqué, Suárez, Neymar, Busquets, Iniesta ve Mascherano çağrıya girmedi; Gumbau, Samper, Aitor ve Kaptoum’un göründüğü), ancak Asturya koçunun pişmanlık duyduğu, Villanueva de la Serena’da oynayacak. yan kuruluştan daha fazla oyuncuyu arayamayacağı gerçeği.

 

“Sınırlıyız çünkü sahada ilk yedi takım oyuncusu olmalı. Blaugrana koçu, daha fazla oyuncuya daha fazla dinlenme hakkı tanımak isterdim, ancak norm böyle yapılır ”dedi. « Böylece gençlere çok az fırsat verilebilir, » diye yakınıyordu.

 

Teknik direktör ayrıca Copa del Rey’in müsabaka boyunca tek maç olarak oynanmasından yana olduğunu söyledi. « Tüm elemelerin takvimi hafifletmeye hizmet edecek tek bir maça gitmesini çok isterim. » 

Luis Enrique, Barça’nın son finalde Athletic’e karşı kazandığı şampiyonluğu savunmaya başlayacağı Kupa karşılaşmasının ötesinde, Mascherano’nun son lig maçında yaşadığı sınır dışı edilmesine değer vererek « tüm takımla » konuşmasını sağladı. Oyuncuların hakemlere karşı tutumu. « Takımın davranışında bir gelişme oldu, oyuncularda tipik protestoların ötesinde garip bir şey görmüyorum. » 

Javier Mascherano’nun yarın Çarşamba günü alacağı yaptırımdan Luis Enrique yorum yapmamayı tercih etti. « Olması gereken şey olacak. Düşündüğüm gibi değil. Kendimi yaptırıma uymakla sınırlandırıyorum, artık düşünmeye gerek yok ”. 

 

Tıbbi taburcu olmak ve takıma dönmek üzere olan Iniesta’nın iyileşmesiyle ilgili olarak, Asturya koçu, manchego’nun iyileşmesinin « son aşamasında » olduğunu kabul etti ve « burada oyuncunun hissettiği şeyin üstün olduğunu » ve hiçbir vaka asla aynı değildir. Yüzde yüz oturduğunda listede olacak ”dedi.

Luis Enrique, Barça’ya karşı olduğu iddia edilen komplo hakkındaki görüşünü tekrarladı ve Başkan Bartomeu’nun halka açık olduğu son görüşlerinde ima etti: “150.000 kez futbola ait olan ve kontrol edebileceğim şeylere odaklandığımı söyledim. Gerisi sirkin bir parçası: Katılıp katılmayacağıma ben karar verebilirim ve katılmıyorum.

Bu anlamda Barça’nın oyununa yapılan eleştiriler karşısında takımın rekabet gücünü de haklı çıkardı. « Herhangi bir fikre saygı duyuyorum, takım hoşuna gidebilir veya beğenmeyebilir, ancak şampiyonluklar kazanmaya odaklanıyorum, bu yüzden bir yıl önce imzaladım. » 

Bu nedenle, sezonun bu aşamasında, takvimi ve takımın sürüklediği sayısız zayiatı hesaba katarak Barça’nın « olması gereken yerde » olduğu konusunda ısrar etti. “Sezon boyunca engellerin üstesinden gelmek zorundayız ve biz de bunu yapıyoruz. Zorlukların üstesinden gelme yeteneğimizle gurur duyuyoruz". 

Sevilla teknik direktörü Arjantinli Jorge Sampaoli, bu Pazar evinde Sporting’e karşı oynadığı berabere sonrasında kabul etti. "Diğer zamanlarda" sezondan "etkinlik seviyesi daha yüksekti" ve geriye kalan "bunun olması için çalışmaya devam et".

04/02/2017

16: 50’de CEST

Ramón Sánchez Pizjuán stadyumunun basın odasındaki Sampaoli, bu Pazar günü bildirdi. "takımın niyeti açıktı" ve bu sorun "bölgede çözülmemişti".

"İkinci yarıda her zaman rakibin sahasındaydık, birçok oyuncuları bizden kaçınmak için bölgedeydi. Durumların olması için değişmeye başlamamız gerekecek", İşaret etti.

Arjantinli dedi ki "takım hayal kırıklığına uğrar" çünkü Sporting’e karşı "Rakibin bazılarına karşı gelme riski olsa bile, özel isimlerde ve pozisyonlarda değişikliklerle her şekilde aranmıştır.".

Monchi Sevilla’dan ayrılıyor

Sampaoli: "Messi’yi her gün eğitmek istiyorum"

Önümüzdeki Çarşamba Camp Nou’da FC Barcelona’ya karşı oynayacak olan takımın bu pazar günü maç oynadığını da sözlerine ekledi. "çok farklı" bir öncekine yerel olarak – Leganés’e karşı berabere (1-1) -, burada "çok düz"bunun içindeyken "ikinci bölümde devrildi".