Este o posibilitate rezonabilă « , a spus purtătorul de cuvânt Jennifer Talhelm

Este o posibilitate rezonabilă « , a spus purtătorul de cuvânt Jennifer Talhelm

"Studiile prospective existente nu arată nicio diferență în ceea ce privește riscul relativ de comotie la sportivii care poartă echipament de protecție nou față de sportivii care poartă echipament standard," o echipă condusă de Gregory Myer, dr., de la Centrul Medical al Spitalului de Copii din Cincinnati, a scris într-o recenzie publicată în British Journal of Sports Medicine în iunie. Au adăugat: "Este necesar să se evalueze alte modalități pentru a identifica strategii de prevenire mai optime."

"Echipamentul de protecție, inclusiv articole pentru acoperirea capului, căști, apărătoare de gură și scuturi faciale, pot juca roluri în reducerea incidenței contuziei," Myer și colegii au scris: "dar dovezile din studiile prospective existente indică faptul că efectele preventive ale acestor elemente ca grup pot fi limitate."

În ceea ce privește în special apărătoarele gurii, au adăugat: "Utilizarea aparatorilor de gură în combinație cu căști în sporturi precum fotbalul, unde utilizarea căștii este deja o normă, pune întrebarea dacă aparatele de gură (și, în consecință, tipul aparatului de gură) sunt chiar relevante pentru strategiile de prevenire a contuziei. Există o nevoie pentru o examinare mai atentă și mai riguroasă a aparatului bucal ca instrument de prevenire a contuziei, cu atenție acordată tipului și grosimii aparatului bucal și luând în considerare mecanismul de accidentare în fiecare sport studiat."

Dar Myer și colegii lor și-au salvat cel mai puternic limbaj pentru căști de fotbal, spunând că "nu face nimic pentru a atenua efectul sloshului creierului. Prin urmare, în ceea ce privește prevenirea contuziei, îmbunătățirile căștii de fotbal pot ajunge la un punct de rentabilitate diminuată și nu este probabil să fie soluția la problema contuziei."

Legislația în Congres

FTC a fost însărcinată să patruleze cu privire la cererile de prevenire a contuziei companiilor prin prevederile Udall incluse în măsura de creditare omnibus adoptată în decembrie.

Udall a fost, de asemenea, co-autor al Legii privind concuzia sportului pentru tineri, care ar permite FTC să majoreze penalitățile companiilor pentru astfel de creanțe. Proiectul de lege a fost adoptat de Comitetul de Comerț al Senatului la începutul acestui an și Udall speră că va fi adoptat în curând. "Este o posibilitate rezonabilă," a spus purtătoarea de cuvânt Jennifer Talhelm. Proiectul de lege este susținut de organizații, inclusiv Academia Americană de Neurologie, Academia Americană de Pediatrie și Clinica Cleveland – precum și de NBA și NFL.

Shock Doctor, o unitate a United Sports Brands, care anterior se numea E-Z Guard, vinde anual peste 5 milioane de aparatoare de gură, conform Registrului Orange County (California).

Compania a refuzat să vorbească cu MedPage Today. După ce a cerut să fie trimise prin e-mail întrebări, o purtătoare de cuvânt nu le-a răspuns, scriind: „Ca răspuns la întrebările dvs., Shock Doctor rămâne concentrat pe misiunea noastră principală de a educa sportivii cu privire la beneficiile aparatorilor de gură pentru a le proteja împotriva oral-facial și leziuni ale dinților. Deși asta sunt toate informațiile pe care trebuie să le împărtășesc în acest moment, cu siguranță apreciați că ați contactat.

Între timp, Brain-Pad își promovează apărătoarele ca fiind "reducerea energiei de impact care intră în ATM [articulația temporomandibulară] și în baza craniului," precum și o bentiță care "reduce energia de impact cu până la 50%." Dar nu pretinde în prezent o reducere a riscului de comotie. Acea â ???? energieâ ???? limbajul se bazează pe dovezi științifice postate pe site-ul companiei, a declarat pentru MedPage Today CEO-ul companiei, Joseph Manzo.

În 2012, când FTC a acuzat compania că a făcut reclamații false sau înșelătoare, agenția a furnizat mai multe exemple de reclame Brain-Pad, declarând în mod explicit că produsele sale reduc riscul apariției unor zdruncinări.

Cu toate acestea, când a fost contactat pentru acest articol, Manzo a spus într-un e-mail: "Nu am făcut niciodată o cerere de prevenire a comotiei în cei 20 de ani de când am fost în companie. Dacă FTC și senatorul Udall spun că nimeni din industria echipamentelor nu poate spune că produsele lor împiedică contuziile, cum poți face o poveste despre echipamentele de prevenire a contuziei?"

Manzo a adăugat că firma lui nu "vreau să dau o impresie falsă. Tot ce putem face este să afirmăm faptele și rezultatele testelor și să lăsăm oamenii să se decidă. Dacă nu adoptăm o abordare științifică, nimic nu se va îmbunătăți vreodată."

,

ROCKVILLE, Md., 22 octombrie – FDA a extins indicațiile pentru darunavirul anti-HIV (Prezista) pentru a include o doză o dată pe zi pentru persoanele nou infectate care nu au avut terapie antiretrovirală anterioară.

Inhibitorului de protează i s-a dat, de asemenea, aprobarea completă pentru utilizarea de două ori pe zi la toți pacienții cu tratament anterior.

Medicamentul a primit aprobare accelerată în 2006 ca terapie de două ori pe zi pentru persoanele a căror infecție cu HIV nu răspundea la alte medicamente. Nu a fost indicat ca tratament de primă linie și nici nu a fost aprobat pentru copii. (A se vedea: FDA aprobă Prezista pentru terapia de salvare a HIV)

În esență, darunavir se alătură acum altor medicamente anti-HIV disponibile pentru orice pacient, pe baza judecății clinice a medicului său.

Noua indicație pentru pacienții care nu au primit tratament se bazează pe rezultatele de 48 de săptămâni din studiul ARTEMIS de non-inferioritate, în care 84% dintre pacienții care au primit medicamentul au atins o sarcină virală nedetectabilă, comparativ cu 78% dintre pacienții care au primit medicamentul comparativ, lopinavir. (Kaletra). Ambele medicamente sunt administrate concomitent cu ritonavir (Norvir). (A se vedea: ICAAC: Darunavir non-inferior la Lopinavir la pacienții naivi cu HIV)

Rezultatele de siguranță și eficacitate de 96 de săptămâni din studiul ARTEMIS sunt așteptate să fie prezentate la Washington săptămâna viitoare la Conferința interstiințifică privind agenții antimicrobieni și chimioterapia.

Decizia FDA este în conformitate cu recomandările din 2008 ale International AIDS Society-USA Panel, ale căror orientări sugerează darunavirul ca una dintre componentele posibile ale terapiei inițiale cu HIV. (A se vedea: IAC: Ghidurile pentru îngrijirea HIV extind eligibilitatea tratamentului)

Indicația extinsă pentru pacienții cu experiență în tratament s-a bazat, de asemenea, pe mai multe studii clinice în care darunavirul s-a dovedit a fi non-inferior lopinavirului.

Un amalgam emoțional curios a marcat Ziua Mondială a SIDA din acest an.

Pe de o parte, există încredere din ce în ce mai mare că multe dintre instrumentele necesare pentru stoparea pandemiei devastatoare sunt fie disponibile, fie vor fi în curând gata.

Pe de altă parte, există o teamă din ce în ce mai mare că voința politică și financiară de a utiliza aceste instrumente eșuează.

"Știința începe să ne spună că putem pune capăt epidemiei," a spus Mitchell Warren de la grupul de advocacy AVAC din New York. "Lucrurile cad în loc."

Dar Warren și alții au declarat pentru MedPage Today că incertitudinea economică globală ar putea însemna că ocazia va fi ratată.

"Banii nu urmează știința și sunt foarte descurajatori," a spus Joel Gallant, MD, de la Johns Hopkins University School of Medicine.

Gallant, care este și vicepreședinte al Asociației Medicamentului HIV, a declarat pentru MedPage Today că "avem banii (pentru a lupta împotriva pandemiei) – este doar o întrebare dacă alegem să-i cheltuim așa."

Într-un discurs optimist care a marcat Ziua Mondială a SIDA, președintele Barack Obama a început prin a accentua pozitivul. "Puțini și-ar fi putut imagina că vom vorbi despre posibilitatea reală a unei generații fără SIDA," a spus unei audiențe la Universitatea George Washington.

"Dar," Obama a adăugat, "lupta nu s-a terminat – nu dintr-o lovitură lungă."

El a menționat că SUA a condus lupta internațională împotriva HIV / SIDA, a lăudat Planul de urgență al președintelui pentru ajutorarea SIDA (PEPFAR) ca una dintre armele cheie în această luptă și s-a angajat să continue și să extindă lupta.

Dar alții trebuie să facă un pas înainte, a spus Obama.

"Țările care s-au angajat în Fondul Global (pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei) trebuie să dea banii promiși," spuse el în aplauze. "Țările care nu și-au făcut un angajament, trebuie să facă acest lucru."

Mai exact, a spus el, este timpul ca China și alte noi puteri financiare să ajute.

Comentariile lui Obama au venit la doar o săptămână după ce Fondul Global a declarat că nu are suficienți bani pentru a acorda noi subvenții pentru programele de tratament înainte de 2014, deși subvențiile existente vor continua.

Organizația a fost aspru criticată pentru gestionarea financiară deficitară în unele țări, ceea ce a dus la unii donatori majori care au reținut sute de milioane de dolari pe care i-au promis.

Și actuala răsturnare economică nu a ajutat, potrivit directorului executiv al fondului, Michel Kazatchkine, MD.

"Este profund îngrijorător faptul că, din greșeală, milioanele de oameni care luptă cu boli letale sunt în pericol să plătească prețul pentru criza financiară globală," a spus el într-o declarație.

Comunitatea HIV / SIDA a fost susținută în ultimele luni de ceea ce părea a fi descoperiri importante – un studiu care arată că tratamentul HIV previne transmiterea, un altul sugerând că un gel microbic ar putea ajuta femeile să se protejeze de virus.

Și eforturile anterioare de extindere a tratamentului, a consilierii și a altor servicii păreau să funcționeze: ONU a raportat ieri că accesul sporit la serviciile HIV a avut ca rezultat o reducere de 15% a noilor infecții în ultimul deceniu și o scădere de 22% a problemelor legate de SIDA. decese în ultimii cinci ani.

Mai exact, ONU a raportat că în 2010:

61% dintre femeile însărcinate din Africa de Est și de Sud au primit teste și consiliere pentru HIV – în creștere față de 14% în 2005. 48% dintre femeile însărcinate care au nevoie de medicamente pentru a preveni transmiterea HIV de la mamă la copil. Terapia antiretrovirală este disponibilă pentru 6,65 milioane de persoane din țările cu venituri mici și medii – sau aproximativ 47% din cei 14,2 milioane de pacienți eligibili.

Dar un calcul rapid arată că multe milioane sunt încă omise.

Președintele Obama a menționat că SUA susțin acum tratamentul antiretroviral pentru aproape patru milioane de oameni din întreaga lume și în ultimul an urotrin preturi "a oferit 600.000 de mame seropozitive acces la droguri, astfel încât 200.000 de copii să se poată naște fără HIV."

El s-a angajat să furnizeze droguri mai mult de 1,5 milioane de femei gravide seropozitive în următorii doi ani și să crească numărul de persoane care beneficiază de tratament susținut de SUA cu două milioane.

Pe de altă parte, el a spus: "rata de noi infecții ar putea scădea în altă parte, dar nu va scădea aici, în America." Într-adevăr, CDC estimează că aproximativ 50.000 de americani sunt nou infectați cu virusul în fiecare an – un număr care a rămas constant de câțiva ani.