Spune în consecință, access this ușor să înceapă împreună cu experimentările standardizate în unitate multiplu și se pierde foarte puțin timp între experimentele secvențiale.

  • blog

Spune în consecință, access this ușor să înceapă împreună cu experimentările standardizate în unitate multiplu și se pierde foarte puțin timp între experimentele secvențiale.

În primul rând, acestea sunt compacte, astfel pot să se împărtășească mai multe unități în paralel paralel prin rafturile unui laborator. În al doilea rând, unitatea this relativ economă, în mod gives ușor de cuprins unitatea multiplă din bilant.

Ån the treilea rând, the need for 12V eliberării puterii, the dat a cable of the și unitatea totală of retractare for the management. Puteți să gestionați sau să plătiți unitate începând cu a web browser, give toată unitatea Web-connected – dvs. smartphone, laptop, computer, Macintosh și Chromebook, exemplu. It elimines often all emisiuni della compatibilitate frustri frustraii Când probă pentru a runs software-ul.

Spune în consecință, access this ușor să înceapă împreună cu experimentările standardizate în unitate multiplu și se pierde foarte puțin timp între experimentele secvențiale. Singurul timp supplementary need this înlocuirea obiectelor de îngrijire sunt testate în experimental camera.

What organismes have the foliosit cu i produse de Zantiks?

Behavior with an internal game of different organism poate fi reflectat într-o unitate de zantici, de la pești zebra larvați și adulți, de la Drosophila la Xenopus, de la crustacei, pești și rozătoare (atátșșareci), even.

Cred this interesant deosebit, for this întotdeauna mai mulți oameni de știință fac studii inter-specii foli folosind unitatea Zantiks, pot fi siguri că normalizarea realizată între fi unitate offers the confruntare mai.

Cum before could neurologii să aplice rezultatele obținute prin utilizarea echipamentului dvs. unde este situatia?

May mulți oameni de știință effectează cercetări pe animale asupra comportamentului de ce și pentru a traduce în boli umane; de exemplu, neurodegenerative boli, deficit of învățare cognitivă in Alzheimer’s, sănătate mintală și tulburări psihiatrice.

Fine dintre paradigmele pe neurologii le verifică în instrumentele noastre se translate direct în multe tipuri de tulburări și toate nu înțeleg aceleași gene diferite, precum și studii farmacologice ale medicamentului.

De exemplu, la Universitatea din Portsmouth, sunteți folosiți în timp util. Laboratorul el Dr. Matt Parker is studiind angajarea în fish for contributions to explica de ce oamenii devin dependenți de droguri și alcool și să se asigure că le maturitări și interviu mai eficient pot fi găsite în viitor. Laboratorul profesorului Alex Ford to examine behavior in a modifiable way – he left if he left the prescis / droguri illegal lai la îngrijirea umnă-grasă a pesticides have an impact accumulat asupra faunei salt din jungla. They harm multiplu sunt different, biodiversitatea comprimată și ciclul alimentar.

How do you think about using ai you products avansate de cercetare și dezvoltare științifică future?

I think that Zantiks can adjutates the științifică teal of avansare în three moduri distincte. În 2016, natura a examinat 1576 științifică a constatat că mai 70% din experimenta științifică nu poate fi repetată și pișoară a meti a atinințificilor nu a reușit să se ripare cu succes și să experimenteze. Cu unitatea Zantiks, experimentele sunt standardizate, repetabile și reproductibile.

Spuneț un consens, chiar și un laborator nu verifică teoria, nu verifică un experiment al cărui statut este un factor major. Hey pot face acest lucru cu ușurință, if pot deplasa rapid la următorul punct și astfel pot avansa mai rapid cercetări științific.

The best way to ungrijire to ungrijire vasului this rezultatul faptului că Zantiks offer a whole din puținele sisteme din jur care this potrivit pentru experimentele inter-specii. Acest lucru este important, deoarece îl va uni pentru a permite cercetătorilor să compare specii diferite, îngrijire avansate în cele din urmă domeniu de aplicare și înțelegerea specificațiilor și înțelegerea specificațioror specificațior și specificații.

În cele din urmă, deoarece unitățile sunt ușor de funcționat, pot fi folosite de oamenii de știință non-comportamentali și, de asemenea, în scopuri educaționale în școli și universități, doctorat ambulator și universitate.

What about the Zantiks tei tehnologiile sale sale fie unice?

Unitatea Zantiks this simple, compact, versatile esi accesibilă and actuală, nu știm că există alt sistem în jurul aceleași combinații dintre aceste patru active.

Dr. Bill Budenberg

Dr. Bill Budenberg -i-a început cariera ătiințifică cu a bachelor of natural sciences from Cambridge University, vărul unui doctorat asupra imperial instituției în London și postdoctoral sale de muncă în Kenya, explorând answers by kairomone și feromonul banana weevil.

His interest and compétence in behavioural biology, combinated with his interest in technology, has been guided by pentru găsirea soluțiilor pentru știința că sunt în laboratoarele de pretutindeni.recardio plafar

„Http://www.news-medical.net/news/20191112/26130/Port portuguese.aspx”, „200”, „OK“, „ 12 noiembrie 2019 statistici industriali Dr. Bill Billenberg Director Zantiks Ltd. a vorbit

Access this module în care știința dă viață News-Medical come to Dr. Bill Budenberg Zantiks Ltd în neuroștiințe 2019 affectează studenții care animă comportamentul și tehnologiile Zantiks.

Vă rugăm să nu vă faceți să introduceți Zantikii.

The main target of Zantiks Г produce jocuri pe care experiențele facem includ mai multe acces și să fie pentru oamenii de știință. Deoarece unități permit fiecărui om de știință să se dezvăluie experiențe comportamentale și să producă cu ușurință standardizate, reproductibile și ridicate printr-o gamă largă de specii de animale.

Compania sa născut dintr-un comandant de laboratoare Caroline Brennan de la Queen Mary’s University din Londra. Solicitați-l numai dacă doriți ca modalitatea simplă să conducă producția ridicolă și să aibă grijă de experiența memorabilă. Niciunul dintre cei mai puțini a fost făcut din piață, un sistem de hrănit, fără recompensă pentru comportamentul automat al doi pești, deși mult a fost făcut cu rozătoare.

Apus this executat with diverse opțiuni, ending and add its premium version to unității of ANANTIO de Zantiks as well – a unit fully integrată. Acționează foarte mult ca propriu tău asistent personal de laborator behavior robotizat, deoarece poți performs the varietate of experience în care nu face clic pe un buton. Lăudat can automate the studiile lor, acești „robotic asistenți” au libertat, de asemenea, if înregistrează videoclipuri sau videoclipuri în timp real și au procesat două rezultate, need this cat to be clear as soon as this experience.

Încă de la început, nu ne-am dat seama că am instalat – or unitate integrată cu a calculator, a software, or camera, a stimul încorporat și o cameră izolată – ar putea fi adaptat pentru arta fețe mai multe decret diferențiate multe decât diferit. A putea să urmez sau să mă comport pe anumite informații în timpul unei varietăți de heads cognitive behaviorale și cognitive.

Prin urmare, devenim, în consecință, adultul testiculului și la drosofile și diafniei larvare și la peștilor zebră larvați în unitatea MWP. Zantiks.

De ce expuneți neuroștiințe anul acesta? Participați la întâlnirea cu petrecerea?

Întotdeauna așteptăm cu nerăbdare neuroștiința în fiecare an, deoarece, ca sau confere a celor mai mari neuroștiințe din lume, ne permite să putem să ne pagăm comportament multor țări într-un singur loc. Estimează un câine, ia în considerare o tendință de culoare, în funcție de lună, ia în considerare incinta, direct către vizitator.

The wide range of meniuri prezintă oferte, from also, has been opfortitate fantastică de deschidere – doi oameni de știință implică a sunt afectați de investigații directe. Ability to demonstration demonstrație că vizitează asistenței noastre ca unități a fost foarte util, deoarece am permis să discuss față în față, deoarece experimentele lî în special ar putea fi automatizate folind sisteme de sisteme our.

There is still a tend for the adjacent ca expoziții care să păstreze împreună cu conferințe, simpii, și reuniuni. This more we are in St. Louis for the societate entomoligică of the annual meeting to Americii asemănătoare cum a portului cold of the spring for the annual spring to the circuit of Zebrafish. Avem Câteva întâlniri la London, specific conferred by Crăciun to BNA și întâlnire de iarnă to ASAB.

Există de puține conferințe care nu ne pot integra pe fiecare în fiecare lume și sunt interesate de faptul că se întâlnesc dacă be behaved niciodată mici, niciodată concentrate.

Moneda dvs. this « purportportamentul », pur și simplu – tehnologia ta allows sau simplifies animalelor behaviour?

Standardize your environment testării, automate your experimental body enti entuziasmând rezultatele în prelucrare, ca adjuvant al tehnologiei do sa animal behavior mediocru, give simplu.

A experience – folosind or chiar script in a Zantiks unit, care may be located in all or laboratories in the world – poate fi repetat exact din aceeași formă neagră import ce this or executare. Ați procesat două rezultate – de exemplu, rezumați la distanța parcursă, tempo-ul trecut și distanța parcursă în diferite zone – reproduceți mod exact exact. Reducând această confuzie, cei mai avansați oameni de știință din punct de vedere tehnologic care concurență reproductibilitatea au dus la polarizarea inconștientă a două zaruri.

Noastră vă tehnologia allow non-behavioural entiință amenilor să adăugați heads additional sau să vă constată cu ușurință elevii.

Are some benefit from unități automatizate furnizate de cumpleărători?

Beneficial fines, give a crezut că există trei puncte culminante special.

În primul loc are compact, astfel încât să aveți nevoie să împachetați multe unități dintr-o parte înaltă, fără a fi raftate în laboratoare. În al doilea loc, ca unități relative relative cheap, a cum ți-am cumulat unități în interiorul lor.

În al treilea loc, you need a sunet 12V da puterea, from a capătul lui rede, sai de tot sau dispozitiv conectat operat them. Puteți să operați ums sau utilizează unități unități ale browserului web în dispozitiv original Conectivitate web – teleful dvs. smartphone, portabil, PC, Mac, Chromebook, exemplu. Acest lucru trebuie să elimine toate ca ediții din compatibilitate și fețele frustraților frecvent pentru a încerca să ruleze software ul.

În consecință, fost ușor să experimenteze împreună cu experiențe standardizate în mai multe unități și s-a pierdut foarte puțin timp între experimentele secvențiale. He went to donate timpul supplementary necesar pentru înlocuirea articolelor care sunt testate într-o cameră experimentală.

Ce tip de organism folosesc cu produsul Zantiks?

I left behaviorul uni whole scări de differe organisme poate fi monitorizat într-o unitate Zantiks, doi pești adulți și larvați, do drosophila lui Xenopus, doi crustaceans, două peixuri și do timi rozători (timp) și.

I thought that it is special interesting because more and more scientists are conducting cross-species studios, and folosind ca unități de Zantiks, putem fi siguri pe care să le normalizăm care să ajungem ca și unități diferite de furnizing a safe comparison.

Cum pot neurologii să aplice rezultate pe care le-am obținut folosind situația echipamentelor tale ediții umane?

M-am diferențiat de primul efect al cercetării ca rezultat al comportamentului animalului, care se traduce prin boli umane; of example, nu sunt neurodegenerative, deficit of cognitive învățare in Alzheimer, sa mental, and psychiatric troubles.

Multe două paradigm pe care neurologists le pot head în echipamentul nostru nu fac decât să fie direct în multe tipuri de tulburări includi include see a diferitelor gene, precum și studii farmacologice ale medicamentului.

For example, at the universitate of Portsmouth, ca unități sunt folosite în două laboratoare. Laboratorul doctorului Matt Parker studiază sau se nu se pentru a explica de ce a devenit dependent de droguri în anul alcoolului și dacă presupune că există mai multe remedii și intervenții mai eficiente care pot fi găsite în viitor. Laboratorul profesorului Alex Ford simte mirosul ef non-behavioural pollutant – un interes din ce în ce mai mare, deoarece droguri prescrise / illicite și modiarea substan humanelor human-feitice ca insecticide au cumulat impact asupra animalelor wild. Afectează fine areas different, includes sau biodiversitatea i a Cadia Alimentară.

Cum crediți sau utilizați produsul dvs., did you go ahead cercetarea științifică și la dezvăluirile viitoare?

How to make Zantiks poate adjust cercetarea științifică avansată în trei moduri distincte. În 2016, în natură, am examinat 1576 de oameni de știință și am constatat că mai mult de 70% din experiență științific nu puteau fi repetate, iar meta a doi oameni de știință nu le-a controlat și nu le-a reprodus. Ca unități Zantiks, standardizați, repetați și reproduceți donate experiențe.

În consecință, atunci Când un laborator dorește să-și testeze theory, verificat carei verificat o experiență care este important. It will be possible to make this u, or, it will be rapid to move-it will become a pasul următor asei asemănător with the progress of its scientific research mai rapid.

În al doilea mod, acest necesar este capabil să vă ajute doar oferind Zantiks ale sistemului pentrumentului of that. Apropiat pentru experiențe cu cruce. Acest lucru este important, deoarece unitățile permit cercetătorilor să apară sau specie diferită, în cele din urmă să fie fie de wake și să fie înțeleagă specii diferitelor specii între specii.

În cele din urmă, deoarece unitățile sunt donate simple de operat, he pot fi le folosite de către aceștia de știință non-comportamentale și, from also, în scopuri educaționale la coli și universitate un timuator cu.

Draga asta fac din Zantiks o vânzare originală tehnologiilor?

Deoarece unități Zantiks sunt donate simple, compact, versatile is available, iar not present, nu cunoaștem niciun alt sistem în jurul căruia combinații aceste patru proprietăți.

Dr. Bill Budenberg

Porc dr. Bill Budenberg are face cariera științifică cu diploma în științe naturale the Universitatea Cambridge, doctorate at the London Imperial College și lucrări non-post-doctorale în Kenya, explorând răspunsurile feromniului și kairanone of the banomone drill.