Çok fazla gol fırsatı olmamasına rağmen, ilk yarı çok düzgün ve heyecan vericiydi

  • blog

Çok fazla gol fırsatı olmamasına rağmen, ilk yarı çok düzgün ve heyecan vericiydi

Aleix Peñaranda

Her ikisi de Dortmund’da, özellikle Götze’nin ilk takımla ilk çıkışını yaptığı 2009-10 sezonundan, 2012-13’e kadar, aynı yaz Bayern Münih’e gittiğinden beri aynı zamana denk geldi. Aslında, Alman orta saha oyuncusu en iyi yıllarını Jürgen Klopp ile birlikte bir oyuncu olarak yaşadı.

İngiliz Metro gazetesine göre Alman teknik direktörü geçen yaz Götze’yi almaya çalıştı ancak oyuncu Westfalen Stadyumu’na dönmeye karar verdi. Ancak Mario Götze istenen dönüşü elde edemiyor. Toplamda 16 maç oynayabildi.

Ayrıca kısa süre önce Dortmund, metabolizma sorunları teşhisi konulduğu için orta saha oyuncusunun süresiz olarak sahadan uzak kalacağını açıkladı. Oyuncu şu anda herhangi bir tedavi görmedi.

Götze’nin tedavi olmaksızın metabolizma sorunları

Götze, "metabolizma sorunları"

Ancak Goal, Jürgen Klopp’un Götze’ye bir sonraki transfer pazarında Anfield’de ve kendisiyle birlikte kariyerini yeniden canlandırma olasılığını bir kez daha önereceğini ima etti. Ve Alman teknik direktör, Dortmund’un hastalığını ifşa etmesinden bu yana oyuncuyla temas halinde olduğunu Metro tarafından yayınlanan bir açıklamada gizlemedi: "Mesaj alışverişinde bulunduk. Eski oyuncularımla her zaman iletişim halindeyim. Şimdi, teşhisi biliyorsunuz ve bunun üzerinde çalışmanız gerekiyor ve onunla birlikte".

Claudio Ranieri’nin Leicester koçu olarak şaşırtıcı ve yıkıcı görevden alınması ‘fox’ takımının taraftarları üzerinde derin bir etki yarattı. Ve bu, İtalyanlar için çok sayıda destek gösterisinin olduğu, Liverpool’a karşı Premier Lig maçına giden anlarda dikkat çekiciydi.

27 Şub 2017, 22:28 CET

Bazıları daha büyük ve diğerleri daha mütevazı takdir pankartlarından, zaten eski Leicester koçunun yüzünü gösteren maskelere kadar, mavi takımın taraftarlarının geçen sezon onları kutlamaya yönlendiren koçun figürünü hatırlamaları için her türlü kaynak iyi oldu. beklenmedik bir Premier Lig.

Foot – ANG – Leicester – Leicester City hayranları ont rendu hommage à leur ancien coach Claudio Ranieri https://t.co/yhcu80ijbA pic.twitter.com/mb0y6Wur0J

– Robot Foot (@robot_foot) 27 Şubat 2017

Spontane haraçın doruk noktası, maçın 65. dakikasında, taraftarların şu anki yaşının dakikasına denk gelen Ranieri’ye doğru tezahüratlarla bu görüntüyü değiştirerek mobil fenerlerini açmaları ile gerçekleşti.

Leicester, takımın kötü anı nedeniyle Ranieri’nin görevden alınmasını savunuyor

Leicester, Ranieri’yi kovdu!

Şüphesiz, Şampiyonlar Ligi’nin 16 maçında Sevilla sahasındaki yenilgisinden sonra Craig Shakespeare tarafından geçici olarak rahatlatılan İtalyan antrenöre sonsuza dek minnettar olan taraftarların güzel bir hatırası.

Bayern, Hamburg’u 8-0 yenerek Alman turnuva lideri olarak liderliğini sürdürürken, en yakın rakibi RB Leipzig, Köln’ü 3-1 mağlup etti ve hala beş puan geride.

25 Şub 2017, 18:43 CET

EFE

Üçüncü sırada yer alan Borussia Dortmund, Freiburg’u deplasmanda 0-3 yendi ve Leipzig’in sekiz puan gerisinde devam etti.

Bayern, moladan önce oyundan ayrıldı. Müller pası olan Arturo Vidal, 17. dakikada saha kenarından yaptığı şutla skoru açtı. 24’üncü Robert Lewandowski penaltıdan sayıyı artırdı ve 42.’de Pole, Hamburg kalecisi René Adler’in Douglas Costa’nın bir şutunu yarı yarıya durdurmasının ardından bir ribaunt topladıktan sonra tekrar gol attı.

MÜLLER İNTİKAMI

Bundesliga’da uzun bir süre gol atmadan zorlu bir dönem geçiren Müller, üç gollü maçlarda yer aldı. Penaltıya neden olan faul ona karşı oldu ve Costa’nın Adler’in yarı yolda durdurduğu şutun pivotu onundu.

Bununla oyuncu, Xabi Alonso’ya ara vermeye ve Thiago Alcántara’nın orta sahada Müller’e yer açmak için pozisyonunu geciktirmeye karar veren Carlo Ancelotti’nin güvenine karşılık verdi.

PUANLAMA FESTİVALİ

Maçın ceza olarak görülmesine rağmen, Bayern ikinci yarıda yavaşlamadı, ancak hiçbir zaman direniş gösteremeyen zararsız bir Hamburg’u süpürme planıyla devam etti.

Robben’in topuk paslarından Lewandowski 54’üncü, 56’ncıda dördüncü, Müller’in yardım ettiği David Alaba 56’ncı oldu ve Kingsley Coman, 60’ında Thiago ile girdikten sonra altıncı golü alarak iki katına çıktı. 65. ve 69. dakikalarda yedinci, 88. turda Robben tarafından ceza sahası içinde çapraz şut ile kapatıldı.

LEIPZIG RİTMİ TAKİP EDER

Bu arada Leipzig, 55. dakikada Emil Forsberg’in şutuyla hızla öne geçti ve 34. sırada de Maroh’un kendi kalesine attığı golle skoru yükseltti.

İkinci yarıda Köln oyuna geri dönmeye çalıştı ve 54’te Osako üzerinden indirimi aldıktan sonra zorluyordu ancak Leipzig 66’da Timo Werner’ın kontra atak golüyle cezalandırıldı.

DORTMUND İYİLEŞTİRİYOR

Dortmund, ilk yarıda birçok gol şansını kaçırmasına rağmen, Freiburg’a karşı büyük bir sorun yaşamadı, bu şu anda Thomas Tuchel liderliğindeki takımda kronik bir sorun gibi görünüyor.

Dortmund 3. dakikada bir Sokratis kafa vuruşuyla öne geçtiği için durum kesinlikle umutsuz değildi, ancak Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya karşı kaybetme şansının hayali vardı.

Yine, Benfica’ya karşı olduğu gibi, forvet Pierre Emerick Aubameyang rakip golün önünde sorunlar yaşıyor gibiydi ve üç açık şansı boşa harcadı.

İkinci yarıda, büyü bozuldu ve Aubameyang, Dortmund için ikinci ve üçüncü golleri attı, ancak evet, Marco Reus ve Erick Durm’dan paslar için boş bir golle.

Ancelotti, Hamburg’a karşı bin yıl olacak

Ancelotti’nin sözü

Bayer Leverkusen evinde (0-2) Mainz’a yenilirken, Augsburg evinde Darmstadt’ı 1-2 mağlup etti. Augsburg’un galibiyet golünü 85. dakikada Arjantinli Raúl Bobadilla attı.

Bir ribauntla kararlaştırılan yoğun, eşit ve oldukça çekişmeli oyun. Roberto Soldado’dan gelen bir ribaund, Villarreal’in Balaídos’ta onu beşinci sıraya yükselten üç puanı eklemesine izin verdi.

03/12/2017

09.07.2017 15:19 tarihinde CEST

Juan Carlos Grace

Celta-Villarreal hayal kırıklığına uğramadı. Ne yoğunluğu nedeniyle çok çekişmeli bir maç oldu, ne de her iki takımın taktiksel organizasyonu yüzünden; sadece belki de saldırıda daha fazla aktivite eksikti.

Yenilgi, Galiçya takımını Avrupa ülkeleri mücadelesinin dışında bırakıyor (Real Sociedad’ın 13 puan gerisindeler) ve sezonun başarısı Avrupa Ligi’nde olabileceklerle sınırlı. Berizzo bunu bir karta çeviriyor.

Çok fazla gol fırsatı olmamasına rağmen, ilk yarı çok düzgün ve heyecan vericiydi. İlk uyarı 11. dakikada Rossi tarafından verildi, ancak Villarreal en net iki hamleyi yaptı. Roncaglia mucizevi bir şekilde, Soldado’nun golü (30. dakika) ve ardından Soriano’nun (33. dakika) Sergio Álvarez’e karşı çift şutunda vuracağı Soriano’dan bir orta attı.

Hedef, her şeyin 0-0 ile dinleneceğini gösterdiği en beklenmedik anda geldi. 44. dakikada Dos Santos tarafından yapılan serbest vuruşta, geriye kaleye, Musacchio ve topa vuran top, ribaund, Roberto Soldado’nun topun yörüngesini değiştirip Galiçyalı kaleciyi yanıltmasına neden oldu. Rakip gol, ancak takımınız için üç altın puan değerinde gol.

İkinci yarı, birincisi kadar parlak değildi, ancak skorbordun belirsizliği nedeniyle heyecan vericiydi. Celta daha fazla risk aldı ve Berizzo’nun Avrupa Ligi taahhüdü hakkında düşünmek için sakladığı başlangıç ​​oyuncularından bazılarına giriş yaptı ve üç savunma oyuncusu ile oynadı . Ancak Villarreal kendini düzenli bir şekilde nasıl savunacağını biliyordu ve 0-1’i korumak için çok fazla acı çekmedi.

Yerel halk birkaç ceza talep etti, ancak en net olanı, Roncaglia’nın çatışmanın son aşamasındaki elleriydi.

Celta maçtan sonra çok net bir fikirle çıkıyor: Sezonun dengesini, önemli bir şey yapma seçeneklerinin olduğu tek yarışma olan Avrupa Ligi belirleyecek. Villarreal, fazla gürültü yapmadan beşinci sıraya yükseliyor ve Şampiyonlar Ligi pozisyonlarını belirleyen Atlético de Madrid’in dört puan gerisinde. ‘Sarı denizaltı’ Soldier’ı kurtardı. ‘Katilinin’ zaten iki golü var, bir penaltı atıyor ve burnuyla bir ribaund atıyor. Onlar da değer …

Tottenham Hotspur, bu Cumartesi White Hart Lane’de başarısız olmadı ve zavallı Watford’u (4-0) Chelsea’ye baskı yapmak ve şampiyonluk mücadelesine tamamen devam etmek için acımasızca ezdi.

08 Nisan 2017, 16:06 CEST

EFE

Dele Alli (m.33), Eric Dier (m.39) ve Son Heung-min iki kez (m.44 ve m.54) kuzey Londra’dan geçici olarak yerleştirilenlerin hedefini görmekten sorumluydu. Bu öğleden sonra mütevazı Bournemouth ile yüzleşmek için Dean Court stadyumunu ziyaret eden liderden dört puan.

Arjantinli Mauricio Pochettino, Salı günü Swansea’da kazanılan on bir ile ilgili olarak bu Cumartesi üç değişiklik yaptı ve hastalığından çoktan iyileşmiş olan kaptan Hugo Lloris’i tanıttı illegal bahis siteleri – Pau López nihayet çıkış yapmadı – ve Kieran Trippier ve Vincent Janssen.

Kalenin önünde onuncu kez reddedilen Hollandalı forvet, Son ve Alli tarafından kuşatılan atağa liderlik etmekten sorumluydu. Her zamanki yedek kaleci Michel Vorm, sakatlık nedeniyle kadrodan düşerken, Kyle Walker ve Moussa Sissoko, son taahhüde göre feda edildi.

López’in yanı sıra yedek kulübesindeki ana yenilik, sakatlık nedeniyle üç maçın ardından listeye dönen forvet Harry Kane’in varlığıydı.