Vârsta medie a fost de 63 de ani, iar 64% din cohortă erau bărbați

Vârsta medie a fost de 63 de ani, iar 64% din cohortă erau bărbați

Un studiu randomizat a constatat că educația suplimentară pentru auto-îngrijire și verificările ambulatorii nu au fost suficiente pentru a preveni evenimentele mult timp în rândul pacienților cu insuficiență cardiacă (IC) care au vizitat secția de urgență (DE) fără spitalizare.

Într-o cohortă cu mulți pacienți vulnerabili care utilizează ED ca sursă principală de asistență medicală, persoanele alocate intervenției de auto-îngrijire la externarea ED nu au înregistrat nicio reducere a obiectivului primar, un rezultat compus de 90 de zile al morții cardiovasculare, evenimente legate de IC (vizită clinică neprogramată din cauza IC, revizită ED sau spitalizare) și schimbări adverse ale scorului sumar al calității vieții KCCQ-12 comparativ cu îngrijirea obișnuită (HR 0,89, IC 95% 0,73-1,10).

Cu toate acestea, la 30 de zile, incidența acestor evenimente a favorizat brațul de intervenție (HR 0,80, 95% CI 0,64-0,99), a raportat grupul GUIDED-HF condus de Sean Collins, MD, MSc, de la Vanderbilt University Medical Center, Nashville . Un manuscris complet a fost publicat online în JAMA Cardiology.

O avertisment major a fost că anchetatorii nu au reușit să înregistreze suficienți pacienți pentru a avea un studiu care a fost alimentat pentru a arăta o diferență în rezultate; au putut randomiza doar 479 din 700 de persoane planificate din cauza înscrierii lente.

În cadrul studiului, grupul obișnuit de îngrijire a fost supus unui proces de descărcare de gestiune structurat, incluzând reconcilierea medicamentelor HF, prescripții de medicamente HF și o întâlnire cu un clinician HF la 7 zile.

Intervenția de auto-îngrijire a cuprins îngrijirea obișnuită plus o vizită la domiciliu sau telesănătate în termen de 7 zile de la externare, menită să ajute pacienții să identifice barierele de auto-îngrijire în obiceiurile alimentare, să înregistreze greutatea zilnică, să utilizeze un organizator săptămânal de medicamente și să recunoască semnele timpurii ale agravării IC . Beneficiarii au primit, de asemenea, coaching telefonic de două ori pe lună pe parcursul a 3 luni (de către asistenți medicali, coordonatori de studii și paramedici).

"Acesta este un studiu cu adevărat interesant și cu adevărat important, care se referă la un grup de pacienți cu risc ridicat pentru care avem foarte nevoie de inovații clinice bazate pe dovezi," a comentat Karen Joynt Maddox, MD, MPH, de la Washington University School of Medicine din St. Louis.

"Cred că sunt multe de învățat aici. În primul rând, reducerea evenimentelor de 30 de zile este o realizare imensă! Cred că acest lucru sugerează că vizitele la domiciliu și urmărirea atentă pot ajuta la ușurarea unei tranziții dificile," a spus ea pentru MedPage Today într-un e-mail.

În ultimele 30 de zile, pacienții ar putea avea nevoie de sprijin continuu de la o echipă stabilă, de încredere, a menționat ea. "Trebuie să ușurăm tranzițiile de îngrijire, dar, de asemenea, să fim respectuoși și să ajutăm la construirea unor relații de îngrijire pe termen lung, care pot face schimbări susținute în timp."

"Ceea ce va face diferența pe termen lung și, sperăm, să facă aceste câștiguri sustenabile, este dacă această îngrijire devine norma [că] toți pacienții care merg la urgență au PCP-ul lor alertat, sunt văzuți de un furnizor de îngrijire de încredere (sau vizitați la acasă de către un furnizor de îngrijire de încredere) și continuați să vedeți acel furnizor de îngrijire de încredere," A sugerat Joynt Maddox.

Îngrijirea pe termen lung este personalizată în mod ideal pentru fiecare pacient, potrivit Larry Allen, MD, MHS și Colleen McIlvennan, dr., DNP, ANP, ambele de la Universitatea din Colorado School of Medicine, Aurora, scriind într-un editorial însoțitor.

"Managementul îngrijirii pe termen lung nu este o simplă pastilă zilnică sau o singură procedură; intervențiile de această natură sunt contextualizate, personalizate, consumatoare de timp, multidisciplinare și multicomponente. Ele trebuie să fie pragmatice prin natura lor. Fiecare comunitate, spital și pacient se confruntă cu bariere diferite atunci când vine vorba de îngrijirea IC," Au spus Allen și McIlvennan.

"Avem nevoie de teste precum GUIDED-HF pentru a explora ce poate și ce nu poate fi standardizat, precum și ce funcționează și ce nu funcționează componentele de bază," continuă perechea.

Studiul neorbit GUIDED-HF a fost realizat la 15 ED în SUA. 479 de participanți au fost randomizați 1: 1 la îngrijirea obișnuită sau la intervenția de auto-îngrijire. Vârsta medie a fost de 63 de ani, iar 64% din cohortă erau bărbați. Aproape doi din trei erau afro-americani.

Intervenția a fost asociată cu scoruri sumare KCCQ-12 cu 5,5 puncte mai mari la 30 de zile (P = 0,01) înainte ca acest beneficiu să se disipeze la 90 de zile (2,7 puncte mai mare, P = 0,25).

Nu a existat nicio diferență semnificativă în ceea ce privește decesele cardiovasculare și evenimentele HF între grupurile de intervenție și control fie la 30 de zile (14% vs 18%), fie la 90 de zile (32% vs 36%). Această constatare a fost neschimbată în analiza per protocol, inclusiv pacienții de intervenție care au efectuat o vizită la domiciliu, au programat o vizită în ambulator și au primit cel puțin un apel de coaching.

urotrin crema

Cu o putere statistică limitată, studiul GUIDED-HF a văzut că mai mulți pacienți s-au retras din brațul de intervenție decât brațul de control.

Cu toate acestea, opțiunea unei vizite de telesănătate la începutul intervenției a prezentat o oportunitate de a îmbunătăți accesul și sprijinul pentru populațiile îndepărtate, dezavantajate sau vulnerabile, au remarcat Allen și McIlvennan.

"Anticipăm să oferim un număr crescut de intervenții telesănătate sau bazate pe aplicații și trebuie să continuăm să testăm și să perfecționăm aceste intervenții pentru a le face accesibile, practice, eficiente și echitabile," au scris editorialiștii.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Studiul a fost finanțat de o subvenție Institutul de Cercetare a Rezultatelor Centrat la Pacient (PCORI).

Collins a raportat că a primit subvenții de la NIH, Agenția pentru Cercetare și Calitate în Sănătate, American Heart Association, Ortho Clinical Diagnostics, Bristol Myers Squibb, Novartis și AstraZeneca, precum și taxe personale de la Ortho Clinical Diagnostics, Boehringer Ingelheim, Roche, Bristol Myers Squibb , și Vixiar.

Allen a primit finanțare de la American Heart Association, NIH și PCORI și taxe de consultanță de la Abbott, ACI Clinical, Amgen, Boston Scientific, Cytokinetics și Novartis.

McIlvennan nu a avut dezvăluiri.

Sursa primara

Cardiologie JAMA

Referință sursă: Collins SP, și colab "Efectul unei intervenții de auto-îngrijire asupra rezultatelor de 90 de zile la pacienții cu insuficiență cardiacă acută externată din secția de urgență: un studiu clinic randomizat" JAMA Cardiol 2020; DOI: 10.1001 / jamacardio.2020.5763.

Sursa secundară

Cardiologie JAMA

Referință sursă: Allen LA, McIlvennan CK "Ghidat greșit – Importanța testelor negative privind furnizarea de asistență medicală și implementarea științei" JAMA Cardiol 2020; DOI: 10.1001 / jamacardio.2020.5778.

FDA a emis o notificare prealabilă cu privire la elaborarea normelor propuse (ANPRM) pentru a explora scăderea nivelului de nicotină din țigările combustibile la niveluri non-dependente, a anunțat joi comisarul FDA Scott Gottlieb, MD.

"Acest nou pas de reglementare avansează un cadru de politici cuprinzător care credem că ar putea ajuta la evitarea a milioane de decese cauzate de tutun în toată țara," A explicat Gottlieb într-o declarație scrisă de presă.

Propunerea de reducere a nivelului de nicotină din țigări este elementul central al unei strategii cuprinzătoare de reglementare a tutunului, anunțată de oficialii FDA în iulie anul trecut.

FDA va efectua o revizuire cuprinzătoare a dovezilor științifice care implică rolul nicotinei în dependența de țigări și va solicita contribuția publicului. În acest moment, însă, nu a fost stabilită o limită specifică de nicotină.

"Suntem interesați de contribuția publicului la întrebări critice, cum ar fi: Ce nivel potențial maxim de nicotină ar fi adecvat pentru protecția sănătății publice? Ar trebui implementat un standard de produs dintr-o dată sau treptat? Ce consecințe neintenționate – cum ar fi potențialul comerțului ilicit sau pentru fumătorii dependenți de a compensa nicotina mai mică fumând mai mult – ar putea apărea ca rezultat?" A spus Gottlieb în declarație.

El a adăugat că FDA va emite în curând două ANPRM-uri suplimentare: unul pentru a căuta date și pentru a comenta rolul pe care îl au aromele – inclusiv mentolul – în inițierea, utilizarea și încetarea produselor din tutun și altul pentru a explora în continuare reglementarea premium trabucuri.

Comisarul FDA a promis, de asemenea, să înceapă eforturile pentru a accelera dezvoltarea și reglementarea noilor terapii de înlocuire a nicotinei pentru a oferi fumătorilor care doresc să renunțe la mai multe opțiuni pentru a-i ajuta.

"Când m-am întors la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, anul trecut, a fost imediat clar că abordarea consumului de tutun – și în special a fumatului de țigări – va fi una dintre cele mai importante acțiuni pe care le-aș putea întreprinde pentru a promova sănătatea publică," se declara în declarație.

"Având în vedere acest lucru, facem astăzi un pas esențial care, în cele din urmă, ne-ar putea apropia de viziunea noastră despre o lume în care țigările combustibile nu ar mai crea sau susține dependența – ceea ce face mai dificil pentru generațiile viitoare să devină dependente în primul rând și să permită mai multor fumători dependenți în prezent să renunțe sau să treacă la produse potențial mai puțin dăunătoare."

Într-un briefing de presă la începutul după-amiezii, Gottlieb a discutat constatarea unei analize care estimează beneficiul pentru sănătatea publică a scăderii nicotinei din țigări la niveluri non-dependente, publicat joi în New England Journal of Medicine împreună cu anunțul FDA.

Analiza a sugerat că aproximativ 5 milioane de fumători adulți adiționali ar începe obiceiul în decurs de un an de a reduce nicotina din țigări la niveluri non-dependente. Până în anul 2100, conform modelului, mai mult de 33 de milioane de oameni â ???? mai ales tineri și adulți tineri â ???? ar fi evitat să devină fumători, iar ratele de fumat ar scădea de la actualul 15% la 1,4%.

„Cu toate acestea, acest cadru ar putea avea ca rezultat mai mult de 8 milioane de decese cauzate de tutun până la sfârșitul secolului”, A spus Gottlieb. Aceste estimări subliniază oportunitatea extraordinară de a salva atât de multe vieți și de a crea o nouă cale înainte pentru a combate boala copleșitoare și moartea cauzată de țigări.

Aproximativ 40 de milioane de oameni din SUA fumează țigări și se estimează că consumul de tutun va contribui la peste 480.000 de decese în fiecare an.

Directorul FDA Center for Tobacco Products, Mitch Zeller, JD, a declarat că stabilirea unui nivel maxim de nicotină care să facă țigările ne-dependente are potențialul de a determina fumătorii adulți să renunțe și de a împiedica generațiile viitoare de copii care experimentează țigările să devină dependenți.

Un purtător de cuvânt al gigantului tutunului R.J.