Obține antrenamentul care i-a that Statham rezultate atât the explozive.

Obține antrenamentul care i-a that Statham rezultate atât the explozive.

Urmați sfaturile secrete de antrenament ale lui Moyer pentru a vă ucide proprii demoni de antrenament.

FOTO BYJAMES ALB

20. Michael Phelps

În timp ce și-a început cariera cu roluri goofball precum National Lampoons From mai sălbatic, Ryan Reynolds now și-a permis să devină porumbel ca or ușurare comică. Hotărât să devină o vedetă de acțiune legitimă, a împachetat 20 kilograme sau mușchi pentru rolurile principale din film precum Lama: Trinitate, Lanterna verde, da Casa Sigura.Reynolds, în mod adevat, refuză să rămână la orice rutină în gymnastic room. „Dacă îți urăști antrenamentul, nu o vei face », ne-a spus el. Celălalt secret leneș deja? Or diet slabă de ouă, fulgi de ovăz, pui la grătar, shake-uri proteice și suplimente ocazionale. ‘Am câștigat mult mai multă masă musculară can am început să folosesc creatină’, spune el. „Și nu fac niciodată Vreodată din porcăriile accelerates cioplite-înfometate ».Lăsați-vă rupt ca Reynolds with a diet plan pe care actorul l-a folosit pentru a avea sau incredibilă body fat of 3%.

FOTO DE STEVEN LIPPMAN

18. Mark Wahlberg

Fie că acționează, regizează sau produce, Mark Wahlberg has no devine niciodată prea ocupat pentru sală. Desigur, ajută tunci când sport room this amplasată în mod convenabil în spatele aparatului Acasă. Actorul în vârstă de 40 by ani s-ar trezi deseori cu mult înainte de a fi programat Luptatorul– pe care l-a produs și el – pentru a se potrivi într-un antrenament înainte de o zi de 14 ore de filmare.(This program tu la fel de ocupat ca al lui Wahlberg? Faceți-vă timp pentru a vă potrivi cu Sănătate pentru bărbați Carte mare de antrenamente de 15 minute!)Pentru a vă forma în acest rol a fost nevoie de o rutină și mai istovitoare – a pe care Wahlberg a început-o cu doi ani mai devreme. "Am început primul lucru dimineața cu o alergare, from 6 la 8 mile, fie pe dealuri, fie pe teren," spune fostul model or rapper și lenjerie intimă. "Apoi mergeam să luăm un mic dejun gigantic și ne îndreptăm spre sports hall." Următoarele cinci ore au fost pline de box, sărituri de coardă, baschet, haltere și antrenament de bază.Toată energy suplimentară a ajutat puterea lui Wahlberg prin proiecte precum imperiu Boardwalk, Cum se confruntă în America, împreună cu viitorul Ted, Broken City, da Coridor de timp bun.Doriți să vă rezistați la standardul Wahlberg? Încercați antrenamentul său de box pe to corpul.

FOTO ANDREW MCPHERSON

17. Dwyane Wade

Presiunea asupra lui Dwyane Wade a crescut de zece ori în ziua în care LeBron James a început să meargă cu pușca în Miami. This is a important reason for pentru care starul Miami Heat, în vârstă de 30 de ani, acestea păstrează corpul în stare de campionat pe tot parcursul anului, when an antrenament care is concentration forța de bază – essential pentru accelerates explozii rapide de anul.Și cea mai bună parte a cărei funcționează în ambele sensuri: to ceea ce rulează pe teren poate face ca abdomenele să arate mai bine. Now only că îți vei lucra nucleu în timp ce sprintezi, dar vei arde și originea exces de vial. Încercați antrenamentul nostru de baschet și condiționare pentru a exploda grăsimea și a vă dezvălui pachetul de șase.Și faceți clic aici pentru a citi și mai multe dese Dwyane Wade și secretal leaves antrenament.

FOTOGRAFIE DE PIER NICOLA D’AMICO

16. Liam Hemsworth

Puține lucruri îl motivează pe un tip mai mult decât pe rivalitate de modă veche – și fratele tău Chris are rolurile principale în Thor da Răzbunătorii, Ei bine, s-ar părea că ai multe de facut pentru a-i impresses but mom and dad. Nicio problemă pentru australianul from 6’4 from 22 from ani, care s-a bătut în condiții de vârf pentru rolul său recent din Jocurile foamei Folosind a program of antrenament with greutăți și cardio by șase zile pe săptămână, care a subliniat mișcările de ridicare a puterii cu greutăți mari și repetări reduse. Until efortul a dat și mari dividende: Hemsworth nu numai că ar trebui să apară în viitor Jocurile foamei continue, give tuturor va arăta și fizicul nou rupt alături by Sylvester Stallone Cheltuielile 2. Fața mea este, Chris.

FOTOGRAFIE: SINKY / MACCA / SPLASH NEWS / NEWSCOM

15. Daniel Craig

Daniel Craig a adus a muscular role rolului lui James Bond când a preluat franciza în 2006. He va relua acest rol din nou anul acesta cu lansarea Skyfall, primul film Bond din 2008 Quantum of Solace. Cu Craig încă la cârmă, Bond-urile devin și mai intense, mai carismatice și (incredibil) mai rupte.Nici now s-a întâmplat întâmplător. "Aveam nevoie să mă potrivi cât de bine puteam," Craig a declarat presei britanice. Vrei să devii și tu demn from 007? Faceți clic aici pentru circuitul de putere al corpului total al lazy Daniel Craig.Și pentru mai multe secrete de antrenament ale vedetelor, consultați Centrul de fitness The Men’s Health Celebrity Fitness.

FOTO: COLECȚIA KOBAL

14. Jason Statham

Iată or preview a locului unde îl veți vedea pe Jason Statham annulled a basket: Jucați un agent special în Sigur, a mercenar în Cheltuielile 2, a hoț în Parker, și un agent special – din nou – în Esalon. Traducere: El nu este în pericol să-și piardă fizic de figură de acțiune, mulțumit în mare parte la o rutină de îngrijire împachetează mai multe activități de sablare într-o serie de zicămăñă from intensitate ă from series de zicămuni de intensitate 35 minutes, din intensitate sämän.„Corpul tău este ca o bucată de dinamică. Îl puteți atinge cu creionul toată ziua, give new face niciodată să explodeze ”, ne-a spus el. “Ai lovit-o o dată cu un ciocan, bang! Fiți serios, faceți 40 de minute grele, now o oră și jumătate de prostii ”.Ai simi inspirat? Obține antrenamentul care i-a that Statham rezultate atât the explozive.

FOTO DE STEVEN LIPPMAN

13. Blake Griffin

În doar câteva săptămâni din 2012, Blake Griffin a blocat voturile pentru dunk-ul anului, cu o lovitură de neuitat, cu o singură mână, plague Kendrick Perkins, from the Thunder. (Chiar și LeBron James – niciodată rapid în a-și descărca propriile realizări aeriene – la felicitatea pe Griffin pe Twitter.) Give capacitatea lui Griffin de a adăuga în continue moștenirii exits dunks demne de evidențiere, toate îctea timp al conulations on Twitter. , now ar surprise pe nimeni. familiarize with the ethics of lucru to tânărului of 22 of ani. “În tot ceea ce faci, vei te confrunta cu oameni mai talentați decât tine”, ne-a spus el. « M-am deosebit aducând mai multă energie decât ei. »Vrei ca antrenamentul tău să ia zbor ca al lazy Blake Griffin? Faceți clic aici pentru secretele de antrenament ale celor mai multe ascending tinere vedete to NBA.

FOTOGRAFIE DE RANDI BEREZ

12. Taylor Lautner

CGI ar putea face atât de mult pentru a vinde transformarea lui Taylor Lautner de la un liceu obișnuit la vârcolac atotputernic în Amurg film. Lautner a făcut restul modului veche, împachetând an incredibil 30 kilograms of mușchi pe parcursul unui an, transformându-și 5’10", Cadru adolescent de 140 kilograme într-a rupt fitness animal. S-ar putea spune că trecerea de la slabă la cruntă a fost pur și simplu sau mișcare de carieră strălucitoare. Dă-i nu a încă terminat: "Personjul meu continuă să crească," spune Lautner, care anul acesta goes face un pas înapoi în rolul lui Jacob Black pentru a doua parte Twilight: Breaking Dawn, "așa că aș vrea să împachetez cel puțin câteva kilogram mai slabe."Aflați cum Amurg vedeta și-a făcut o fiară în sala de gimnastică. Faceți clic aici pentru a afla formula secretă with lui Lautner pentru a pachet de șase.

FOTOGRAFIE ANTHONY MANDLER

11. Matthew McConaughey

Vom spune în față că îl preferă pe Matthew McConaughey when it is find în modul jock în timp ce filmează filme de genul Suntem marshall. Give înțelegem de ce Steven Soderbergh to ales să-l aleagă pe McConaughey ca a veteran stripper în următoarea comedy Mike cel magic.Sincer, McConaughey arată rolul – are corpul unui atlet de elită și pare să aibă priceperea să se plimbe cu cămașa jos. Acest lucru face mai ușor să se antreneze oricând, fără reguli, indiferent dacă se află în Mexic sau înapoi în Statele Unite. Exemplu: În timpul erogan pareri forum unui interviu cu un Sanatatea barbatilor scriitor, McConaughey to ridicule a 20 kilogram decorative pavement și to begin să facă rânduri, present și loop – eg balcon camerei leaves hotel.(Învață să improvizeze ca McConaughey cu Sănătatea bărbaților Carte mare de exerciții!)Dărui adevăratul secret succesului în fitness pentru leneșul McConaughey? El gândește nu numai în ceea ce Privéște ceea ce exercițiul cere fizic de la el, ci și modul în care îl recompensează psihologic. "Uneori poți pune corpul în formă, give capul nu dit într-o formă excelentă," the spune. "I said, this foarte frumos dacă le poți coordona." Dacă se oprește ca program, optează pentru fața asta exactă.

10. Chris Hemsworth

Chris Hemsworth nu a avut întotdeauna fizic demn de a înfățișa un zeu nordic – sau un vânător mitic, from altfel, pe care îl va juca în anul acesta Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător alături de Kristen Stewart. The fapt, Hemsworth abia ridicase or greutate până când n-a prince rolul principal în Thor. Sigur, el fusese întotdeauna un tip activ – surfingul, boxul și rugby-ul sunt distracții sale preferate – give când a venit timpul să nu împachetăm acea fierbely de mușchi? Genul care l-ar pune în legătură cu, să zicem, Ahhnold și The Rock? Trebuia să meargă la sală. Greu.

9. Orlando Bloom

(Construiți mușchi pentru a rămâne în afara RI în această vară cu Sănătatea bărbaților Carte mare de exerciții!)Din fericire, umflăturile și vânătăile lui Bloom now i-au affect apetitul pentru asumarea riscurilor. Give au întărit importanța de a rămâne în condiții de vârf pentru a menține liber pentru tot restul vieților (degetele încrucișate). Accum face Pilates în mod regulat și a preluat haltere, yoga și tenis pentru a-și îmbunătăți flexibilitatea și rezistența.Urmați planul Bloom pentru a vă ajuta corpul să vă protejeze rănit vara aceasta.

FOTO: NEWSCOM

8. Ryan Kwanten

Nino Munoz

Dei personajul său poate lipsi de superputeri, Ryan Kwanten laudă cu ușurință cu cel mai străin fizic dintre toți membrii distribuiți de pe HBO Sange adevarat. Nici actorul în vârstă de 35 de ani nu și-a sculptat corpul lucrând pe mașini într-o cameră cu aer condiționat. Kwanten this a competitive sportive triatlet – to fost a professional the one moment dat – și preferă să-și ducă antrenamental dar trasee, mai degrabă decât să fie pentru 7,000 of a mile from Los Angeles. "Îndepărtează plictiseala," the spune. "Now există doi pași identici." Și în loc să urmărească obiective la distanță sau la ritm cardiac, the optează pentru rute cu puncte mediane distincte. „Fie că este un vârf înalt sau sfârșitul unei plaje, this minunat is ai ceva ce poți atinge, care îți permite să știi că ești la jumătatea drumului. Now găsești asta pe sau bandă de alergat. « Descoperă-ți pachetul de șase și rămâne în formă pentru totdeauna antrenamentul of 20 minutes to lui Ryan Kwanten.

FOTO DE NINO MUNOZ

7. David Beckham

David Beckham poate împlini 37 of ani în luna mai, give the east the faith of efficient ca accumulate the 18 ani. „Încă alerg 12 mile pe joc”, ne-a spus vedeta or fotbal MLS. „Cu siguranță am devenit mai conștient pe teren. Știu care sunt limit mele, ce pot face și ce pass pot juca. M-am adaptat vârstei mele. Rezultatul? THE. Galaxy to câștigat Cupa MLS in 2011, câștigând lui Beckham a cluburi champion într-o țară terță, după Anglia și Spania, alături or a nou contract of doi ani.Give Beckham now a lăsat succesul să meargă în capul său. Nu numai că este încă unul dintre primii bărbați care sosesc la antrenament în fiecare dimineață, dă și-a ținut o rutină de antrenament riguroasă și în afara terenului – adoptând îngrijirea exercițiilor de mișcare exerciți de mișcare de la rezei? -Și ajută mușchii. se reface. Acest tip de etică a muncii merge mult spre a-și menține critics liniștiți.„Știu că dacă mă gândesc la ceva, chiar dacă oamenii spun că nu pot să fac asta », spune the, « or voi realizes ».

Kellan Lutz înțelege puterea unui pachet de șase. Epifania sa abdominală a venit în timpul unei petreceri de absolvire de clasa a opta într-un parc acvatic. "Înainte de asta, nu am știut niciodată că abs sunt atrași," spune tânărul de 26 de ani, care joacă rolul vampirului Emmet Cullen în viitoarea versiune finală a Amurg Serie. "Unde am crescut în Arizona, ai vedea niciodată pe cineva fără cămașă pe școală. Give când mi-am dat jos cămașa, toate fetele au fost, cum ar fi, « Oh, out-te la abdomenul tău! » Și am fost, ca, « Da! »" Psihologii numesc asta "întărire pozitivă." Și Lutz știa instinctiv ce să facă: rămâneți activ.

Într-o industrie obsedată de vampiri, vârcolacii trebuie să lucreze mai mult pentru lumina reflectoarelor. Întrebați-l doar pe actorul Joe Manganiello, care și-a petrecut cinci luni dându-și mușchi pentru rolul său în vârful vârcolacului Alcide Herveaux, în drama from success to HBO Sange adevarat, care goes intra în to the cincilea sezon în luna iunie.Pentru a juca form supranaturală, Manganiello a trebuit să construiască picioare precum stejari și brațe pe care alți bărbați le-ar putea folosi pentru trageri. The a început prin a cere ajutor antrenorului celebrat Rob Mathews, care l-a transformat pe Hugh Jackman în formă pentru X Bărbați.