Femeile pe care Jill le-a contactat despre acest site erau clinici atrăgători în anii 20, 30 și 40 de ani

Femeile pe care Jill le-a contactat despre acest site erau clinici atrăgători în anii 20, 30 și 40 de ani

În cadrul analizei, cercetătorii Johns Hopkins au analizat furnizorii interzisi din Medicare pentru fraudă și abuz de către Biroul Inspectorului General al Departamentului Sănătății și Serviciilor Umane din 2012 până în 2018.

Anchetatorii au legat furnizorii interziși cu un eșantion aleatoriu de pacienți Medicare tratați de furnizorii excluși.

Eșantionul studiului a inclus 8.204 de pacienți cu taxă Medicare pentru servicii care au fost tratați mai întâi de un furnizor, ulterior interziți pentru fraudă și abuz în 2013 și un grup de comparație de 296.298 de pacienți tratați de un furnizor selectat aleatoriu, care nu fusese interzis.

Înainte de expunerea la fraude, cele două grupuri de pacienți aveau o stare de sănătate similară. Nicholas și colegii ei au urmărit pacienții timp de până la 3 ani pentru a identifica diferențele de mortalitate și spitalizare.

Un total de 23% dintre pacienții văzuți de furnizorii interziși nu erau albi, comparativ cu 16,5% dintre cei tratați de furnizorii neexclusi.

Pacienții tratați de furnizorii interziși au fost mai predispuși să fie invalizi (27,2% față de 18,6%) și să fie înscriși în mod dual în Medicare și Medicaid (34,7% față de 21,9%).

Peste 47.000 de medici au fost interzise de la Medicare și Medicaid, iar frauda și abuzul asociate cu programul costă până la 140 de miliarde de dolari pe an, au menționat cercetătorii.

O altă defalcare a amestecului pacient-clinician a arătat că 60% dintre pacienții din eșantion au fost tratați de furnizorii care au comis fraude. Dintre acești pacienți, 14% au fost tratați de furnizorii care au comis vătămări, iar 24% au fost tratați de furnizorii care practică cu o licență revocată.

Furnizorii excluși pentru fraudă au avut cea mai mare rată a mortalității, acei pacienți cu 17,3% mai multe șanse de a muri decât pacienții care nu au fost tratați de un furnizor interzis.

Cercetătorii au descoperit că pacienții tratați de furnizorii interzisi pentru vătămarea pacienților au fost cu 13,7% mai predispuși să moară, iar pacienții care au fost tratați de furnizorii interziși pentru licențe revocate au fost cu 14,8% mai predispuși să moară.

Acest raport vă este adus de HealthLeaders suganorm medicament pret Media.

Sursa primara

JAMA Medicină internă

Referință sursă: Nicholas LH și colab "Asocierea între tratamentul de către autorii fraudei și abuzului și rezultatele asupra sănătății în rândul beneficiarilor Medicare" JAMA Intern Med 2019; DOI: 10.1001 / jamainternmed.2019.4771.

Ea doarme pe podea

pe un covor subțire în șoaptă

O pătură îi urmează pantele corpului

șoldurile ei mari și rotunde

și apoi cei mai frumoși cad

spre valea taliei ei

Brațele ei sunt încrucișate în și în jurul ei

ca o pasăre cu aripa spartă

ridicându-se și coborând încet cu fiecare respirație

Ba chiar se culcă în somn ca o pasăre

iar inima mea se împinge împotriva cusăturilor sale

Poezia aia, "Pasăre," a câștigat Monali Desai, absolventă a Facultății de Medicină din New Jersey din 2014, care își începe rezidența în cabinetul de familie, premiul I în primul "Strigătul inimii" Concurs de poezie în 2012. Desai a câștigat premiul II în competiție în 2013.

"Suntem la intersecția atât de multă dramă umană încât să o treci pe lângă tine, să nu o observi și să nu faci pauză, e groaznic și este o risipă," spune Desai. "Pasăre," despre o prietenă cu poliomielită din India, a surprins în mod convingător atât admirația, cât și melancolia ei față de ceea ce femeia se confruntă din cauza stării sale.

Doctor-poeții nu sunt un fenomen nou. În 1883, William Carlos Williams, unul dintre cei mai notabili poeți ai secolului XX, s-a născut la Rutherford, N.J. Williams și-a petrecut viața simultan practicând medicina și publicând poezie. Acum, Universitatea Rutgers, la doar o oră de mers cu mașina de locul de naștere al lui Williams, a devenit un incubator pentru poeți doctori.

În 2009, Diane Kaufman, dr., Profesor asistent în departamentul de psihiatrie de la Rutgers New Jersey Medical School a început ceea ce a numit Poezie & Ziua Medicinii. Principiul a fost de a oferi o ieșire creativă studenților profesioniști din domeniul medical și al sănătății din toate campusurile Rutgers pentru a afla despre poezie și pentru a-și exprima sentimentele și emoțiile pe care studenții le pregătesc pentru cariere riguroase și exigente în medicină.

În primii câțiva ani, Kaufman a prezentat un documentar de terapie a poeziei și a invitat poeții să vorbească și să organizeze ateliere cu sprijinul Colegiului de asistență medicală. Cu finanțare din partea Fundației Arnold P. Gold, ideea unui concurs a prins contur. "Strigătul inimii" Concursul de poezie este deschis studenților înscriși în orice program de asistență medicală din campusuri. Fiecare student poate trimite până la trei poezii.

Un binefăcător, colegul doctor-poet Roger Granet, student și psihiatru din New Jersey Medical School, a donat premiul în valoare de 1.000 USD în fiecare an (premiul întâi 500 USD, premiul al doilea 300 USD, premiul al treilea 200 USD).

"Trebuie să continuăm să-l menținem pe artist în omul de știință, întrucât este un medic mai plin de compasiune, mai creativ și mai curios." spune Granet.

Primul an al concursului, 2012, 24 de studenți din multe dintre cele nouă școli ale programelor Rutgers Biomedical and Health Sciences care lucrează la diplome avansate – medicină osteopatică, Robert Woods Johnson Medical School, Centrul Internațional pentru Sănătate Publică, New Jersey Medical Școală, doctoranzi în inginerie biomedicală, Școala de asistență medicală, kinetoterapie și programe de asistent medical, printre altele – au prezentat poezie.

"A fost doar ideea de a avea o modalitate prin care comunitatea de aici să poată exprima la un nivel mai profund unele dintre experiențele pe care le aveam în îngrijirea pacienților," Kaufman a declarat pentru MedPage Today.

Evenimentul din acest an, desfășurat pe 22 aprilie 2014, a inclus 37 de studenți care au trimis un total de 81 de poezii și a culminat cu o recepție de cină pentru a onora câștigătorii la care au participat familia și facultatea. Există un eveniment cu microfon deschis pentru citiri de poezie, iar câștigătorii își citesc lucrările.

"Asta este atât de minunat la un eveniment umanist în medicină. Nexul conexiunii are legătură cu inima și spiritul medicinei," spune Kaufman.

Meredith Gansner, câștigătoarea premiului al III-lea al concursului 2012, este absolventă a Facultății de Medicină din New Jersey în 2013 și se află în prezent în stagiul de psihiatrie la Programul de rezidență Harvard Longwood din Boston.

Poemul ei câștigător, "Paltonul meu și cu mine," a exprimat cum s-a simțit într-o zi, la sfârșitul celui de-al treilea an, privindu-și haina albă de doctor. Cu urme de cerneală, pete de evidențiere și cafea vărsată, haina care a fost odată această insignă frumoasă, nepătată, văzuse tot ce avea în timpul școlii de medicină.

Am jurat să te țin întreg și curat

Alb orbitor și aproape strălucitor

Frumusețea ta stătea în pliurile tale clare

Mândria mea constă în a te păstra curat

"M-a cam reflectat aproape; Am intrat în medicină când o mulțime de oameni au spus „Nu vrei să mergi la medicină, s-a schimbat atât de mult”, dar intri foarte optimist crezând că va fi minunat, dar este și foarte provocator chiar acum."

Devoțiunea unui fiu care își hrănește mama înghețată,

Agonie a tumorilor care nu pot fi îndepărtate

Deliciul unui copil încă râzând prin chimio

Puterea cucerind norul întunecat care bântuie mintea

Gansner consideră că poezia și scrierea în general sunt un mod excelent de a procesa sentimentele și de a face față stresului și emoțiilor suprimate ale îngrijirii pacienților cu psihiatrie. "Trebuie să lucrezi cu pacientul și ei te urăsc și nu vor să te urască, dar le spui cât de bolnavi sunt și pot blestema sau țipa și trebuie să înțelegi cum se simt," ea a spus.

Poezia poate ameliora emoțiile îmbuteliate ale unui profesionist din domeniul sănătății.

Poartă aceste povești în fiecare cută și loc

Nu mai sunt naiv și tu nu mai ești curat

Te trag strâns în jurul meu pe măsură ce îmbătrânim împreună

Mâna mea se blochează în lacrima din partea ta

zambesc

"Pentru mine nu pot trăi fără să scriu. Scriu zilnic într-un jurnal. Nu sunt lucruri frumoase, dar cred că toată lumea trebuie să găsească o formă de exprimare care să-și articuleze experiența. Cred că toată partea de a fi medic sau toată această experiență a școlii medicale este irosită doar dacă nu notezi lucrurile," Desai a declarat pentru MedPage Today.

Dacă profesioniștii din domeniul sănătății trec prin școala de medicină și se angajează în vieți în industria asistenței medicale și se concentrează doar pe învățarea pe parcurs, faptele științifice ale medicinei, rezultatele examenelor sau rezultatele de laborator ale pacienților, le lipsește imaginea de ansamblu – ca niciodată observați momentele profunde care apar zi de zi, inclusiv moartea și moartea, lupta și durerea, speranța și oamenii – întotdeauna oameni.

Paul Rocco Allegra de la Robert Wood Johnson Medical School Class din 2017 a câștigat premiul al doilea anul acesta pentru poemul său "Poate" despre disecarea cadavrelor.

Carcasă metalică împotriva cărnii conservate,

poate că nu este prima dată

ne-am întâlnit

Poate că mi-ai dat un bilet de viteză,

sau poate că am stat lângă tine într-un autobuz.

Poate a fost un tren …

"Strigătul inimii" Concursul de poezie permite studenților la medicină și celor din profesiile din domeniul sănătății să reflecteze asupra problemelor mai mari ale medicinei și asistenței medicale – nu plictiseala rundelor zilnice și a tampoanelor de prescripție, a mediului steril și a literaturii științifice, ci a sentimentelor și emoțiilor bolnavilor și a celor pe moarte, strigătul sărbătoritor al supraviețuitorului și al înfloritorului, al îngrijitorilor și pacienților de la ambele capete ale acestor călătorii.

Ezit să mă uit la fața ta,

pentru că poate, doar poate,

te-ai uitat la a mea.

"Îmi place încetinirea momentelor; Iubesc acea conexiune umană; Cred că a scrie poezie mă va face un doctor mai fericit. Și cred, la rândul meu, că mă va face un doctor mai eficient," spune Desai.

La sfârșitul anului 2015, cineva care pretindea că este rezident la chirurgie generală, pe nume Jill Wis, a început să trimită mesaje clinice de sex feminin, care lucrau în sala de operație și în jurul acesteia, prin intermediul rețelelor sociale.

Jill le-a spus că a luat o pauză la jumătatea celui de-al doilea an, după ce a văzut cum sora ei, care era și studentă la medicină, murind pe masa de operație.

Pentru a onora memoria surorii sale, în timp ce Jill își relua antrenamentul, ea a vrut să creeze un site web, "Inspirând femeile în chirurgie," care a evidențiat realizările și provocările femeilor în domeniul chirurgical.

Femeile pe care Jill le-a contactat despre acest site erau clinici atrăgători de 20, 30 și 40 de ani. Aceștia erau asistenți medicali, rezidenți chirurgicali, anesteziologi, asistenți medici, dentiști, parodoniști, tehnicieni chirurgicali și studenți la medicină.