Țineți aici și respirați timp de una până la două minute.

  • blog

Țineți aici și respirați timp de una până la două minute.

Acolo, cursurile de spin se deplasează pe promenadă pentru antrenamente cu vedere la portul interior și cursurile de exerciții se deplasează afară pe FieldTurf, care leagă apa de clădirea de cărămidă care găzduiește facilitățile de antrenament, deschise atât angajaților Under Armour, cât și comunității. Ușile de garaj supradimensionate se deschid spre promenadă din interiorul spațiului larg deschis al facilității, concepute pentru clase de grupuri mici, TRX și multe altele. ÎN LEGĂTURĂ: Antrenamentul SUP al lui Kai Lenny În interiorul spațiului, așteptați o mulțime de greutăți gratuite, echipamente cardio și celelalte materiale necesare așteptate într-o sală de sport. Dar încă un element vine ca o surpriză: groapa. Situat în spațiul principal cu vedere la apă este o groapă coborâtă sub spațiul principal de antrenament, accesibilă prin coarda de urcare. Acolo domnește suprem boxul și alte antrenamente fizice. Și drumul de întoarcere? Da, aceeași frânghie care a adus vizitatorii. De la groapă la sala băncii, Under Armour Performance Centers oferă o mulțime de intrigi.

De asemenea, încurajează un depozit sănătos de mișcare. Acest articol a apărut inițial pe SI Edge. «  » https://www.health.com/nutrition/holiday-overeating-nutritionists200OK Sărbătorile pot fi cea mai minunată perioadă a anului – dar cu delicii tentante la fiecare pas, săptămânile dintre Ziua Recunoștinței și Revelionul pot fi, de asemenea, cea mai provocatoare perioadă a anului pentru a rămâne pe drumul cel bun. Nu este surprinzător faptul că americanul mediu câștigă aproximativ una până la două lire sterline în noiembrie și decembrie. Și, deși numărul de pe cântar se poate schimba ușor, majoritatea oamenilor nu pierd niciodată greutatea suplimentară de vacanță. Iată cum șase nutriționiști dietetici înregistrați (RDN) rămân pe drumul cel bun și își ajută clienții să evite creșterea în greutate legată de vacanță. ÎN LEGĂTURĂ: De ce nu trebuie să vă faceți griji cu privire la toate caloriile de Ziua Recunoștinței „Aperitivele pot părea suficient de inocente, dar, în realitate, ciugulirea cu brie și biscuiți la cuptor, chiftelute suedeze sau scufundări de spanac-anghinare poate însemna mai mult decât fel principal. Încercați această strategie pentru a vă menține aplicațiile pe drumul cel bun: săriți folosind farfurii de aperitive și mâncați aplicațiile numai de pe șervețele. Folosirea șervețelelor va face automat să fie mai greu să vă delectați cu starterele de înaltă calitate. ” –Lindzi S. Torres, RDN, dietetician de performanță, Forța Aeriană a Statelor Unite „Mătușa Susan. Bunica Jane.

Toată lumea are cel puțin un împingător de alimente în viața lor. Membrul familiei sau prietenul care te încurajează mereu să gusti asta sau să ronțești asta, știi, pentru că merită.potencialex prezentare În loc să mâncați pentru a vă potoli, veniți cu o declarație pe care o puteți folosi pentru a stabili cordial o graniță la întrunirile de vacanță, astfel încât alegerile pe care le faceți să fie doar ale voastre – de exemplu „Mulțumesc, dar nu mulțumesc” ”- Malina Linkas Malkani, RDN , purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică LEGATE: 4 sfaturi pe care un nutriționist cu intoleranțe alimentare le urmează întotdeauna în timpul sărbătorilor „Participanții la petreceri se bazează adesea pe alcool pentru a-i pune într-o dispoziție festivă, dar vă puteți păcăli băuturile nealcoolice cu articole din sticlă și garnituri care vă oferă sentimentele speciale, de bună-simțire minus toate caloriile pline de viață. Încercați acest lucru: Umpleți un pahar de șampanie cu seltzerul dvs. preferat, garnisit cu arile proaspete de rodie sau umpleți un pahar de coniac cu ouă cu conținut scăzut de grăsime, acoperită cu nucșoară și scorțișoară.  » –Bridget McCormick, RDN, Baylor Scott White Health „Îi spun întotdeauna clienților mei să își folosească caloriile cu înțelepciune, așa că în loc să le [cheltuiesc] pe alimentele de zi cu zi, alocă mai multe calorii alimentelor„ speciale ”de vacanță pe care le aștepți tot anul, indiferent dacă sunt umpluturi de familie sau cookie-uri de vacanță. Pentru cei care petrec petreceri, le pun mai întâi să evalueze opțiunile disponibile pentru a stabili ce articole sunt cele mai atrăgătoare, astfel încât să se poată concentra pe bucurarea cu atenție a mâncărurilor preferate. ” –Suzanne Fleming, RD, spitalul McPherson RELATIV: Cum să treci prin sezonul petrecerilor de vacanță dacă ești introvertit „Acest lucru poate părea contraintuitiv, dar mâncarea gustării potrivite înainte de a te îndrepta spre petrecerea de vacanță te poate ajuta să rămâi mai degrabă decât să cedezi la fiecare delectare plăcută de mulțime pe masa de bufet. Cele mai satisfăcătoare gustări au proteine, fibre sau ambele pentru a ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control.

Câteva alegeri minunate includ un ou fiert tare cu o bucată de fructe, o mână de nuci sau un măr sau pere cu unt de nuci. ” –Jennifer Willoughby, RD, Cleveland Clinic „Atât de multe petreceri de vacanță se învârt în jurul mâncării și băuturii, nu este de mirare că este atât de greu să rămâi pe drumul cel bun. În schimb, încercați ceva diferit planificând o petrecere care include o drumeție, patinaj pe gheață, un joc de fotbal cu steag, o petrecere de dans spontană sau un alt tip de activitate care îi face pe oaspeți să se deplaseze și să se îndepărteze de mâncare. ” –Whitney Linsenmeyer, RDN, purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică. Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ „Viața sănătoasă” https://www.health.com/fitness/move-of-the -week-straight-arm-plank200OK Știm la ce te gândești: toată lumea știe să facă o scândură. Dar problema este că nu toată lumea o face corect! Și dacă nu executați această mișcare cu o formă perfectă, pierdeți beneficiile sale de sculptură. Kristin McGee, editorul de fitness care contribuie la Health, demonstrează cum să efectuați corect scândura pentru brațul drept pentru a vă tonifica brațele până la bază. Iată cum să o faceți: veniți pe mâini și genunchi, asigurându-vă că mâinile sunt direct sub umeri. Apoi extindeți un picior înapoi la un moment dat pentru a forma o linie dreaptă de la călcâi la cap. Scobiți abdomenul inferior și trageți umerii în jos de urechi.

Țineți aici și respirați timp de una până la două minute. Repetați de trei până la patru ori, coborând în genunchi între seturi. Sfat pentru antrenor: pentru a vă strânge abdomenul inferior, imaginați-vă că vă strângeți centura de siguranță în jurul taliei. «  » https://www.health.com/news/what-drives-trophy-hunters-like-walter-palmer200OK Când a început această săptămână, sunt mari șanse să nu fi auzit niciodată de Cecil leul, iubita pisică mare din Parcul Național Hwange din Zimbabwe. Dar până acum, probabil ați auzit de moartea sa. Walter Palmer, dentist din Minnesota, a plătit aproximativ 55.000 de dolari pentru privilegiul (ilegal) al vânătorii de leu – deși, după două zile de urmărire a lui Cecil, în cele din urmă nu a fost o vânătoare: Palmer și ghizii săi ar fi folosit momeală pentru atrage leul în vârstă de 13 ani la o jumătate de mile în afara zonei protejate a parcului. Acolo, Palmer a împușcat animalul cu arc și săgeată, provocând o rană gravă care ar duce la moartea animalului. New York Times relatează că Palmer plănuise să-i monteze capul lui Cecil la întoarcerea acasă. De atunci, Palmer și-a exprimat regretul pentru uciderea lui Cecil, susținând marți într-o declarație adresată Star-Tribune că nu-și dădea seama că ceea ce făcuse nu era legal sau că Cecil era un leu celebru și bine iubit sau că animalul a fost subiectul unui proiect de cercetare în curs cu Universitatea Oxford. Dar cuvintele sale sugerează că, dacă Cecil nu ar fi fost faimos, Palmer nu ar regreta nimic. El este, la urma urmei, membru al Safari Club International, o organizație nonprofit pentru „drepturile vânătorilor”; site-ul Safari Club are o listă cu cele 43 de ucideri ale lui Palmer, care includ, printre altele, un urs polar. Întrebarea, atunci, este de ce?

Ce îi motivează pe Palmer și alți vânători de trofee, așa cum li se spune, să zboare mii de mile și să cheltuiască zeci de mii de dolari, totul de dragul uciderii unui animal ca Cecil? Răspunsul este complex, dar, în mare măsură, poate fi considerat o demonstrație de putere și prestigiu, spune Amy Fitzgerald, sociolog la Universitatea din Windsor. În 2003, Fitzgerald și Linda Kalof din statul Michigan au publicat cercetări în revista de sociologie Visual Studies în care au analizat 792 „fotografii cu eroi” – fotografia post-ucidere a vânătorului și prăzii – publicate în 14 reviste populare de vânătoare. Majoritatea fotografiilor, își amintește Fitzgerald, păreau aranjate pentru a arăta dominația vânătorului asupra animalului. „Vânătorul a avut tendința de a fi fotografiat deasupra stând în picioare sau așezat deasupra animalelor, ceea ce a demonstrat în mod clar dinamica puterii care se întâmpla acolo”, a spus Fitzgerald. În marea majoritate a fotografiilor examinate de ea și Kalof, animalul fusese curățat, sângele curățat și rănile ascunse cu grijă de vedere, făcând animalul să pară aproape viu – de parcă vânătorul ar fi îmblânzit cumva această creatură uriașă și sălbatică în supunere. « Se pare că, cu animalele mari, le-au poziționat ca și cum ar fi fost în viață ca o modalitate de a confirma concursul care a avut loc – că acesta era un animal mare viril care trebuia să fie luat în jos », a spus Fitzgerald. O demonstrație de putere prin dominarea asupra regnului animal nu este, desigur, nimic nou. „Acesta este ceva care se întoarce în antichitate, când regii aveau vânătoare false cu lei capturați eliberați doar pentru a fi împușcați de un car de către regele care aștepta”, a spus Kalof într-un e-mail către Science of Us. Aceste „vânătoare” au fost făcute în fața unei audiențe, care a fost un mod de a declara și valida în mod public puterea regelui, a remarcat Kalof, adăugând că „vânătoarea de trofee de astăzi este în mod similar o manifestare a puterii și controlului de către oamenii bogați”. Într-adevăr, ceea ce Kalof descrie sună asemănător cu așa-numita „vânătoare conservată” de astăzi, care are loc într-o zonă închisă pentru a crește probabilitatea ca un turist bogat – și, adesea, american – să aibă o ucidere. (Printre fanii consacrați ai vânătorii de conserve se numără cei doi fii ai lui Donald Trump, Eric Trump și Donald Trump Jr.) Michael Gurven, antropolog la Universitatea din California din Santa Barbara, studiază triburile de vânători-culegători din Amazon și observă că, atât în ​​culturi unde vânătoarea este necesară pentru supraviețuire și în cele unde nu este, abilitatea atrage cu siguranță atenția, deși din motive extrem de diferite. „Există elementul unui consum vizibil”, a spus Gurven. „Studiez oamenii care vânează după mâncare pentru că nu au altă opțiune. Și iată cineva care plătește 50.000 de dolari – ceea ce, ca venit anual, ar fi cu mult peste pragul sărăciei – să aibă ocazia să se pună în pericol potențial pentru a ucide un leu ”. O altă parte uriașă a extragerii pentru vânătorii de trofee, desigur, este fiorul sau elementul de pericol.

Dar, în cazul specific al lui Palmer, și acesta se leagă de elementul bogăției, a argumentat Gurven. „Când plătiți 55.000 de dolari pentru ceva, este probabil un semn că – dacă nu este neapărat ilegal, cu siguranță animalul pe care îl vânați este rar”, a spus Gurven. „Dacă vă gândiți la pericolul vânătorii reale – sigur, animalul în sine este periculos.” Dar, cu Cecil, cel puțin familiarizarea leului cu oamenii l-a făcut probabil o țintă ușoară, a declarat pentru Telegraph Louis Muller, președintele Asociației Vânătorilor și Ghizilor Profesioniști din Zimbabwe. « Dar ilegalitatea potențială a acestuia – cred că asta o face periculoasă dintr-un motiv diferit », a spus Gurven. „Cum faceți contrabanda cu capul sau cu ce avea să ducă înapoi în SUA? Aducerea capului de animal pe perete este un alt semnal de forță ”. (Desigur, există o mulțime de vânători de trofee care practică sportul pe care îl iubesc în mod legal – nu vorbește despre ei aici, ci doar acest caz specific al leului și al dentistului.) Argumentul pe care îl dau adesea vânătorii de trofee este acela că uciderea animalelor este un act improbabil de caritate și faptul că sumele masive de bani pe care turiștii îi depășesc contribuie la finanțarea eforturilor de conservare. Moartea lui Cecil a reaprins dezbaterea cu privire la acest argument, dar unele organizații majore principale au susținut-o anterior, inclusiv Fondul Mondial pentru Natură. Într-un profil din 2009 al lui Palmer din New York Times, curatorul unui club de vânătoare de arcuri numit Pope și Young explică faptul că, da, o parte din extragere este factorul „realizare personală”. Dar există o altă parte, explică Glen Hisey. „Este un mod de a onora acel animal din toate timpurile”, a spus el pentru Times. Altfel spus, este un mod de a te scufunda în natură într-un mod pe care viața modernă nu-l permite întotdeauna. După cum a remarcat odinioară conservatorul și scriitorul Aldo Leopold (așa cum este citat în revista Montana Outdoors), „Poeții cântă și vânătorii escaladează munții în primul rând din același motiv – fiorul frumuseții. Criticii scriu și vânătorii își păcălesc jocul din același motiv – pentru a reduce acea frumusețe la posesie ”. Mai multe din Science of Us: Cum să vorbești pisica De ce oamenii singuri rămân singuri Ce se întâmplă când oamenii bogați se căsătoresc cu oameni săraci pe care i-am petrecut mii pentru a-mi păstra pisica bolnavă în viață. Nu cred că aș face-o din nou. Un nou studiu explică de ce tu și cel mai bun prieten al tău de clasa a 7-a te-ai despărțit Cum să te recuperezi de la un All-Nighter Acest articol a apărut inițial pe nymag.com «  » https://www.health.com/recipes/chicken-breast-with- ras-Bruxelles-varza200OK Puneți puiul și 1/2 linguriță sare într-o cratiță mică și acoperiți cu apă; aduce la fierbere.

Scoateți imediat de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Scurgeți puiul și fugiți sub apă rece. Se răcește complet; pus deoparte. Folosind 2 furculițe, tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii; rezervă. Între timp, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta stratul exterior de tulpini de broccoli; arunca. Continuați să curățați tulpinile în benzi lungi. Într-un castron mare, amestecați uleiul, sucul de lămâie și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.

Adăugați fâșiile de broccoli, varza de Bruxelles, țelina, alunele, pătrunjelul și puiul rezervat în bolul cu sos; arunca. Împărțiți-vă între 4 boluri de mică adâncime. Se acoperă cu brânză. «  » https://www.health.com/weight-loss/4-throw-together-paleo-diet-recipes200OK Sunteți nou în dieta Paleo, dar nu sunteți sigur ce să mâncați? Sau pur și simplu ești frustrat de ingrediente greu de găsit sau de rețete complicate? Ei bine, nu mai căuta! Aceste mese aruncate împreună necesită doar o mână de ingrediente și un efort minim, așa că nu veți petrece o grămadă de timp sclavând în bucătărie. Indiferent dacă vă țineți de un mod de viață Paleo sau doriți doar să mâncați mai bine, aceste patru rețete sunt garantate pentru a vă hrăni corpul, a îndepărta foamea și a vă satisface papilele gustative. Acum nu sună bine să mănânci sănătos? În sensul acelor de ceasornic, din stânga sus: învelișuri de șuncă și salată de varză.

Această masă se reunește în câteva minute. Adăugați o felie de șuncă organică deli la o frunză mare de salată împreună cu o lingură de salată de coles, înveliți-o și mâncați. Este la fel de ușor! Smoothie cu unt de migdale de nucă de cocos. Nimănui nu-i place un smoothie ciudat, nu? Acesta este încărcat cu tot felul de ingrediente satisfăcătoare (precum și spanac tocat dens cu nutrienți), așa că vă va ține plin ore în șir! Cartof dulce de pâine, curcan măcinat și spanac Hash. Pentru a face această rețetă, combinați ingredientele într-o tigaie mare, amestecați ocazional și încălziți până când cartofii dulci sunt moi. Este cea mai ușoară rețetă și face resturi grozave! Bețișoare de muștar cu usturoi. Doar amestecați marinada și întindeți-le peste bețe de pui înainte de a le coace la cuptor. Atât de simplu, atât de delicios! Citiți blogul zilnic al alimentației și fitnessului Tinei, Tortul „N” de morcovi. Citește mai mult: Îți place dieta Paleo? Încercați această rețetă de biscuiți cu ciocolată10 Rețete sănătoase de pește22 Rețete de dietă mediteraneană «  » https://www.health.com/fitness/30-minute-boredom-busting-elliptical-workout200OK Ați fost acolo, ați făcut asta cu eliptica?

Pedalarea în eliptică zi după zi poate fi sigură, dar acest antrenament cu intervale de schimbare frecventă vă va menține interesat și motivat, astfel încât timpul trece cu adevărat! SPM este de câte ori picioarele tale se deplasează pe eliptica pe minut, care este urmărită pe mașină.